Login/Registracija

EKSKLUZIVNO: Počelo snimanje šoua „Neki novi klinci“, evo kakve promene nas očekuju (FOTO)

Danas je u Grandovom studiju počelo snimanje treće sezone šoua „Neki novi klinci“. Prvu emisiju otvorio je dobro poznat voditeljski tandem Milan Mitrović i Ana Sević, koji nisu krili sreću što će se i od ove sezone družiti sa talentovanim klincima i klincezama.

Ekipa portala grand.online bila je na snimanju novog serijala i saznala da nas u očekuju male promene.

Od ove sezone u žiriju pevačkog takmičenja za najmlađe naći će se Nemanja Stevanović, Ivana Selakov, Fatmir Sulejmani, Aleksandra Bursać, Ermin Redžić Bubi i Jelena Kostov.

Ove sezone u prvom krugu svaki takmičar predstaviće se sa jednom pesmom. Stručni žiri će ih dobro slušati i svaki član glasaće pojedinačno. Takmičar koji dobije svih šest DA, prolazi direktno u naredni krug takmičenja.

Ukupno prolazi šest takmičara, a ukoliko više takmičara dobije svih šest glasova za prolazak u naredni krug, na kraju emisije pevaće u baražu, koji će odluči koja šestorka ide dalje. Ukoliko manje od šest takmičara dobije svih šest DA, talentovani mališani koji su dobili manje glasova imaće još jednom priliku da pevaju u baražu i bore se za preostala mesta u takmičenju.

Nova sezona počeće uskoro sa emitovanjem, a više o tome saznaćete ukoliko redovno pratite naš sajt.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I.Ankić