Login/Registracija

Žene tvrde da su muškarci s ovom osobinom najbolji u krevetu!

Žene potvrdile da su muškarci sa ovom karakteristikom bolji u krevetu!

Mnogo faktora utiče na to kakav će muškarac biti ljubavnik i hoće li intimni odnos biti dobar ili loš. Prema studiji koju je objavio dnevnik “Socioaffective Neuroscience & Psychology”, jedna vrlina ukazuje na to da bi muškarac mogao biti dobar ljubavnik.

Stručnjaci su istraživanjem seksualne prošlosti žena pokušali ustanoviti s kakvim su partnerima imale najbolji seksualni odnos i redovno dosezale vrhunac.

f10a0aa6087e948c07b416505c73de8115a392cc

U istraživanju su učestvovale žene do 69 godina koje nisu u vezi ili braku jer su stručnjaci smatrali da bi žene u vezi osećale obavezu dati bolju ocenu svom trenutnom partneru čak i ako je realno ne zaslužuje. Ispitanice su u 70-minutnom testu odgovarale na razna pitanja o svom seksualnom životu, a na osnovunjihovih odgovora istraživači su ustanovili da su najbolji seksualni odnos imale s – duhovitim muškarcima.

Smisao za humor pokazao se kao sjajan prediktor seksualnih veština jer upućuje na to da je muškarac opušten u raznim situacijama pa tako i onim intimnim, što je važno za dobru komunikaciju između partnera te na kraju i dobar seks.

124e90178cf5232dc9546cdcaea8e60957be2a9f

Među drugim kvalitetima našla se i kreativnost. Muškarci koji su kreativni na drugim životnim područjima svoju kreativnost lakše iskazuju i pod čaršavima. Muškarci s ovim kvalitetama pokazali su veći interes za seksualno zadovoljstvo svojih partnerki od muškaraca koji ih ne poseduju, prenosi Azra.ba.

Foto: pixabay,
Autor: T. Bogavac