Login/Registracija

Supruga poznatog hrvatskog fudbalera našla se na listi najružnijih venčanica

Venčanica Adriane Ćalete Car, supruge hrvatskog fudbalera, našla se na listi 30 najružnijih haljina. Nimalo laskavu listu je objavila popularna stranica Bored Panda. 

Naime, njima se nije svidela venčanica u kojoj je u junu ove godine u Dubrovniku Adriana izgovorila „da“ fudbaleru Duji Ćaleti Caru (26). Diplomirana pravnica je nosila haljinu čiji je gornji deo bio prekriven samo kristalima, a dizajnirala ju je Matija Vuica.

Ne možete samo spojiti neku tkaninu i nazvati je haljinom – istakli su na stranici Bored Panda u naslovu liste 30 loših dizajna.

Adrianina venčanica se našla na 10. mestu.

Zašto imati samo jednu venčanicu kada ih možete spojiti 10 u gnusnu mešavinu?- upitao se autor liste povodom svadbenih fotografija supružnika Ćaleta Car.

I dok su se mnogi složili sa ovom kritikom, ima dosta i onih koji kažu da ovaj izbor nije tako loš i da je mnogo važnije to što par izgleda srećno zajedno.

Inače, svoje prvo venčanje, uz najužu porodicu i prijatelje, Adriana i Duje imali su u Dubrovniku u maju prošle godine, tri meseca nakon što su se verili. Nekoliko meseci nakon svadbe dobili su sina Maura kojeg su krstili početkom ove godine.

Vest o trudnoći Adriana je svojevremeno otkrila.

Trudnoća nije bila neplanirana, tako da smo se oboje jako razveselili kad smo saznali. Radosnu vest sam saopštila Duji kao božićni dar, a moram priznati da me je jako razmazio od samog početka svojom pažnjom i podrškom u svim mojim slatkim trudničkim mukama– ispričala je.

Dodala je i da je porodica njena najveća sreća.

Neizmerno cenim svaki zajednički trenutak i uvek nastojim da ga maksimalno iskoristim. Budući da imam dve nećake, uvek se trudimo da kvalitetno ispunimo vreme nečim poučnim i zanimljivim – posećivanjem novih mesta, učenjem, društvenim igrama, tradicionalnim običajima i slično.

Foto: pixabay,
Autor: B.S./Zadovoljna.rs