
Jednostavnije je nego što mislite. Skuvajte pirinač u mleku, supi ili nekoj drugoj tečnosti. Daje fantastičan ukus.
Skuvajte pirinač u nekoj drugoj tečnosti umesto vode. Možete da upotrebite mleko, bujon, supu, sos. Hranljiv je, jeftin i može se koristiti za pripremu i veoma jednostavnih i izvrsnih jela.

Da li ste sigurni da pirinač morate da prokuvate u vodi da biste ga jeli? Uveravamo vas da je pirinač pripremljen na ovaj način mnogo boljeg ukusa.

Po proverenoj metodi naših baka, pirinač treba kuvati u duplo većoj količini vode od suvih zrna. tj. dve čaše vode treba sipati na čašu pirinča.
U redu, ali hajde da pređemo na suštinu, a to je kako kuvati pirinač bez vode. Odgovor je jednostavniji i očigledniji nego što mislite. Poenta je jednostavno koristiti drugu tečnost umesto vode.
Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!
PROČITAJTE JOŠ:
(Krstarica.com)


































