
Ako ste ljubitelj domaćih zimnica i uvek u potrazi za nečim novim i nesvakidašnjim, onda je ovo pravi recept za vas! Ono što razlikuje ovaj ajvar od klasičnog jeste to što se priprema od zelenog paradajza, a ukus mu je toliko specifičan i zanimljiv da će vrlo brzo postati nezaobilazan deo vaše trpeze.

Potrebno je:
- 4 kg zelenog paradajza
- 1/2 kg rena
- 1/2 kg senfa
- 150 ml ulja
- so po ukusu

Priprema:
Operite i očistite zeleni paradajz, pa ga isecite na sitnije komade i sameljite. Očistite i izrendajte ren, zatim mu dodajte ulje i senf, pa sve dobro sjedinite. Spojite smesu od rena sa samlevenim paradajzom, posolite po ukusu i dobro izmešajte. Rasporedite u tegle i čuvajte u frižideru.
Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!
PROČITAJTE I: