Verovali ili ne, ali pop pevač Boris Režak se odlično snalazi u kuhinji, a poseban specijalitet koji voli da priprema jeste zapečena džigerica.
U emisiji „Praktična žena“ pevač je demonstrirao svoje kulinarsko umeće i otkrio tajnu pripreme omiljenog jela.
Sastojci:
- 1kg pileće džigerice
- 2 crna luka
- 3 jaja
- 600ml mleka
- 1/2 čaše pirinča
- veza peršuna
- so i biber
- 1 kašičica mlevene slatke paprike
Priprema:
Izdinstajte crni luk sečen na listiće, pa dodajte džigericu i dinstajte još malo, začinite te dodajte seckan peršun i pirinač. Džigericu stavite u vatrostalnu posudu te prelijte smesom od jaja i mleka. Pecite na 200 stepeni oko pola sata i poslužite uz sir i salatu.
Detaljniji način pripreme pogledajte u videu.