Italijanski hleb sa maslinama, sirom i kulenom je kombinacija za svaku priliku. Možete ga poslužiti kao predjelo umesto projica koje inače spremate, a po količini kalorija uz salatu biće kompletan obrok. A što je najvažnije baš se lako sprema.
Sastojci:
- 150ml mleka
- 100ml maslinovog ulja
- 4 jaja
- 1/2 kašičice soli
- 250g brašna
- 1 prašak za pecivo
- 150g narendanog kačkavalja
- 1 crni luk sitno sečen
- 100g seckane slanine
- 200g seckanog kulena
- 100g seckanih maslina
- 1/2 veze seckanog peršuna
Priprema:
Sve sastojke samo lepo sjedinite i sipate u pleh za pečenje hleba sa pek papirom. Pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 15 do 20 minuta.
Za više ukusnih i lakih recepata zapratite profil Bakina Vanglica na Instagramu.