Da li ste čuli za srpski suši sa čvarcima i pršutom? Evo kako da ga napravite (VIDEO)

srpski susi

Za suši su do sada svi čuli, ali malo ko zna da postoji i srpska verzija ovog jela koje se služi na svim merdijanima ovog sveta.

Kako tradicija nalaže, naša verzija ovog specijaliteta je sa čvarcima i pršutom, a da je ovo odlična kombinacija svedoče i prazni tanjiri u emisiji „Praktična žena“.

Srpski suši do sada niste probali

srpski susi 9

Marija Lazić se potrudila da do detalja opiše ceolokupan način pripreme japanskog jela koje je u našoj verziji dobilo potpuno novu dimenziju.

srpski susi 988

Pršuta se pažljivo razdvoji i poređa na papir za pečenje, ali tako da se preklapaju delovi kako bi se nalanjali jedan na drugi.

srpski susi 99

Preko pršute se na svako parče stavi prvo pavlaka koja je vezivni deo svih sastojaka. Onda se se preko toga doda kačkavalj, zatim kiseli krastavci iseckani na tračice, pa se preko svega dodaju čvarci koji ovom jelu daju posebnu čar.

Detaljniji način pripreme pogledajte u videu.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Youtube/Praktična žena,
Autor: A. Milinković