SAVET ZLATA VREDAN: Šta napraviti od ostatka kora, pa BRZU I UKUSNU POSLASTICU

Svaki put kad pravite domaću pitu, sigurno vam ostanu korice koje najčešće bacate. Ali food blogerka i vrhunska kuvarica Sandra Đuretić ima vrlo koristan savet kako da iskoritite ostatke. 

b9f260492bb10fa3da38dd5e4e2ddb65e2695cbb

Kako je nedavno i sama razvlačila testo za domaću pitu, ostala joj je kora koju je iskoristila da napravi brzu poslasticu, a svoje iskustvo podelila je putem Instagrama.

– Krajeve sam ponovo umesila da se sjedine, tanko razvukla testo oklagijom, zatim isekla na romboide i pekla u dubokom ulju. Na kraju ih posula prah šećerom, a vi možete i džemom. Pa probajte, sigurno ćete uživati u ukusu. Em što je brzo i korisno, em je ukus fantastičan- poručuje Sandra u opisu fotografije koju je podelila sa svojim pratiocima. 

5b2515216098a4ad9a02309b9ea243158c1551c0

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić