Verovatno da ne postoji osoba koja neće prste polizati uz prženi svinjski vrat služen sa krompirom, ali ipak nisu svi uspešni u spravljanju ovog preukusnog jela. Zato vam otkrivamo kako da nepogrešivo priredite sebi i ukućanima ovaj jednostavni gurmanski užitak.
Sastojci:
-1 kg krompira
-3,4 luka
-5 kašika ulja
-1-2 kašike slatke, ljute ili dimljene paprike
-so, biber, suvi začin
-svinjski vrat 5,6 komada
Priprema:
Pržite svinjski vrat na ulju oko 20 minuta i posolite. Krompir najpre skuvati, iseći na kockice, crni luk staviti na ulje, pa krompir propržiti sa začinima, na nekim mestima izgnječiti viljuškom.
Služite sa zelenom salatom. Uživajte!
Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!
NE PROPUSTITE I: