
Ovaj delikatan kolač spaja kremasti sir i slatku pavlaku sa hrskavim piškotama umočenim u čokoladno mleko. Trenutak kada se preliva otopljenom čokoladom predstavlja vrhunac ove poslastice, koja će vas ostaviti bez daha. Čoko moko torta će vas pridobiti svojom jedinstvenom teksturom i bogatim ukusom, a priprema je pristupačna i jednostavna.
Sastojci:
- 250ml umućene slatke pavlake
- 200g krem sira
- 100ml jogurta
- 2 vanilin šećera
- 3 kašike prah šećera
- 100g mlevenog keksa
- 100g mlevenog lešnika
- 180g piškota
- 200ml čokoladnog mleka
- 100g čokolade

Priprema:
Slatku pavlaku pomešajte sa prah šećerom, krem sirom, vanilin šećerom, prah šećerom i mlevenim lešnikom. Ako vam je smesa previše gusta dodajte i jogurt.
Piškote umačite u čokoladnog mleko pa ređajte u posudu, stavite polovinu fila, opet piškote i a kraju fil. Sve prelijte otopljenim čokoladom i ohladite u frižideru.
