Login/Registracija

OTVARAJU SE STARE RANE: Ove horoskopske znake do kraja jeseni 2022. očekuju ljubavni brodolomi

Jesen je pravo vreme da se započnu neke nove stvari u životu, a prošlost ostavi iza sebe. Poslovne, ljubavne, i ostale važne životne odluke čekaju na rešenje. Međutim, nisu svima zvezde isto naklonjene.

Ova tri horoskopska znaka tokom jeseni 2022. godine neće imati otvoreni put za neku novu ljubavnu avanturu, već će im na vrata pokucati stara ljubav, piše Luftika.

Evo o kojim znacima je reč i na šta bi trebalo da obrate pažnju:

LAV

Lavovi važe za prave zavodnike i nikada im nije problem da prvi priđu, udele kompliment i na taj način otpočnu udvaranje.

Međutim, ove jeseni im će kroz glavu prolaziti jedna stara jubav iz bliske prošlosti. Očigledno da je ona ostavila jak utisak na vas, a nećete se libiti da je pozovete i ponovo ostvarite kontakt.

Nemojte da očekujete ništa više od neobaveznog seksa, a vrlo je moguće i da ćete se razočarati jer ta osoba više nije ista kakva je nekada bila.

ŠKORPIJA

Taman kad ste poželeli da započnete nove stvari i konačno stavite prošlost iza leđa, neko iz vašeg okruženja će uticati na ponovni povratak u nju.

Podpašćete pod uticaj te osobe i konačno popustiti, a lepi trenutke koje ste nekada imali samo će dodatno da vam olakšaju da presečete i pomirite se sa starom ljubavi.

Nemoje da se pravite kao da ništa nije bilo, već lepo sednite i popričajte kako biste bili svoji na svome.

VODOLIJA

Tokom jeseni 2022. godine Vodolije će upasti u određenu melanholiju. Uporno vam nedostaje osoba koja vam je mnogo značila, a iznenadni susret će to dodatno pojačati.

Iako ste imali određene nesuglasice, stavite ih po strani.

Pokušajte da ostanete smireni, ukoliko vam je i dalje stalo do te osobe. Nekad je dobro da se vodite više instinktom, nego srcem.

Foto: pixabay,
Autor: B.Stuparušić