Login/Registracija

Nakit koji je zaludeo ceo svet: Oblači se kao odeća a svaki vaš autfit izgledaće moćno

Dru Ginsburg je pre devet godina rešila da svoj talenat pretvori u unosan biznis i na vreme je shvatila moć društvenih mreža. Njen moto je – ne prilagođavaj se i pokaži stav i to je ujedno i asocijacija na nakit i modne detalje koje ona i njen tim prave ručno.

Zapravo, ono što je izdvaja od drugih je način na koji akcesoare koje pravi pretvara u seksi odeću. Biseri i lanci postaju topovi, a glomazne slojevite ogrlice uklapa uz najobičnije autfite. Dylanlex modni detalji svaku devojku pretvaraju u zvezdu bilo koje žurke, bilo da je ona u Njuorku, LA-u, a možemo je zamisliti i u nekom dobrom beogradskom klubu.

Za ovakve komade morate ipak biti van šablona, pa ukoliko prezirete uniformisanost i u oblačenju su vam bitni originalnost i odvažnost, Dylanlex može da posluži kao odlična inspiracija. Ovaj nakit nas podseća da možemo biti sposobne i jake, a da sebe ne shvatamo previše ozbiljno. Svaki komad je ručno izrađen u Njujorku ili Los Anđelesu od strane zanatlija koji spajaju moderne forme sa elegantnim tradicionalnim tehnikama.

Za brendove je oduvek bilo važno da se povežu sa svojim kupcima, ali u doba Instagrama, to je postalo mnogo lakše. Dru je zapravo lansirala svoj nakit onlajn tako što je počela da objavljuje fotografije na mrežama.

Ono što je počelo kao zabavan sporedni projekat, brzo je preraslo u ogroman onlajn biznis, a gomilu pratilaca je stekla u trenutku kad je u modi bio minimalistički nakit – što sitniji, to bolji! Dylanlex je bio kao šamar u lice svemu tome i samim tim se izdvojio u moru onlajn ponude. Danas komade Dru Ginsburg nose najveće zvezde današnjice –  Bijonse, Bela i Điđi Hadid, Kloi Kardašijan, Kardi B, Krisi Tajgen, Kendal Džener, Dua Lipa, Rijana, Lejdi Gaga, Rijana,…

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: B.S./Zadovoljna.rs