Login/Registracija

LETO SE BLIŽI, a vi niste spremni? Smršajte brzo i lako uz pomoć OVOG NAPITKA!

Čini se da će leto ove godine doći brže nego ikad. Još uvek nismo skinule zimske kapute, a visoke temperature počinju da nas mame da uskočimo u letnje haljine.

Ipak, ima i onih koje su verovale da će i ovo leto biti otkazano, te se malo više opustile u proteklom periodu.

Ukoliko ste jedna od njih, obradovaće vas kada vam kažemo da još nije kasno da telo dovedete do savršenstva.

Sve bismo mi volele da taj proces mršavljenja bude jednostavan i da postoji čarobni napitak koji topi kilograme. Eto dobrih vesti, čarobni napitak postoji i vrlo lako možete da dođete do njega jer njegov glavni sastojak je jabukovo sirće! Ono što je jako važno jeste da sirće bude organsko i prirodno i da ne sadrži više od 5 posto sirćetne kiseline.

Svakodnevno, pre svakog obroka, u šoljicu sa mlakom vodom sipajte tri kašike jabukovog sirća, po želji možete dodati i kašičicu meda i promešajte svoj eliksir. Med nije obavezan i prisutan je da bi poboljšao ukus koji može biti jak.

Poznato je i da je jabukovo sirće prirodni lek za mnoge probleme, između ostalog za uklanjanje peruti, a da ne pričamo da je dobro za regulisanje šećera u krvi, lošeg holesterola i naposletku i za skidanje kilograma. Pored toga, odlično je za uklanjanje celulita.

I za sam kraj, možda ne bi bilo loše da počnete da razmisljate o novom bikiniju za ovu sezonu, jer ćete, kroz par nedelja, želeti u njemu da prošetate na plaži.

Foto: Pixabay,
Autor: K. Stanković