Login/Registracija

Zvezde su mu NAKLONJENE! NOVA EPOHA u Maretovom životu kreće od novembra

Saša Milošević Mare je čovek koji ima divan trobroj 663.

Njemu je njegova zvezda vodilja podarila dar za ljubav, sreću , osećanja i sve jake talente za umetnost. On je čovek koji nosi eleganciju i stil gde god da krene.


Verujem da sebe daje u svemu 100 posto, ali nije strog čovek već neko ko širi ljubav. Samo čovek sa ovakvim numereloškim kodom može da piše veoma emotivne pesme. Tako da od Mareta očekujemo najlepše pesme u budućnosti.

U ljubavi i prijateljstvu se ovaj čovek ne štedi i direktan je u svemu. Porodičan i neko ko sebe daje maksimalno.

Godina 2021. je za njega bila sudbinska- sve što je otišlo moralo je da ode, a sve što je novo došlo, trebalo je baš da se desi. Kako kroz posao, prijatelje, tako i kroz porodično gnezdno.

Od 03.11  kreće nesto novo- godina koja će mu doneti i nove projekte i nove priče. Moguće da ce biti i novih projekata kao i saradnji. Savetujem da sve što bude ponuđeno kroz posao da se prihvati. Zašto? Zato što je to nešto što ce biti plodonosno i funkcionisaće na duže vreme. Sledeća godina je dobra i kroz porodicu. Biće više putovanja i druženja.

Za Mareta sudbina je bila velikodušna pa će mu zvezde biti naklonjene u naredne četri godine.

Kada je zdravlje u pitanju obratiti pažnju na vene, pritisak i povišen šećer u krvi, to je to nešto što mu stoji tokom života, kao i slabiji imunitet i alergije.

Sve u svemu, ovo je godina Jupitera ( numerološki broj 3) i ne može da bude loše već samo dobro!

astrolog Goca Dragišić

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac