Login/Registracija

Zašto je dobro imati prijateljicu u znaku OVNA

Ukoliko imate prijateljicu rođenu u znaku ovna, možete biti sigurni da vam sa njom nikada neće biti dosadno, ali i da u svom životu imate osobu koja će ostati uz vas u kakvoj god se nevolji vi zatekli.

U ovo vreme kada su virtuelna druženja i dalje vrlo popularna, upravo će ovaj znak biti glavni pokretač virtuelnih druženja sa prijateljima. U doba ograničenih okupljanja, pripadnice ovog horoskopskog znaka biće spremne smišljati razne aktivnosti kako bi se njene prijateljice i ona zabavile.

13f96c8e8a079578335887055fe84dfb1f5697ec

Puna je života i pozitive, uviek je inicijator sjajnih planova, raspoložena za zabavu kada joj se čini kao da je svima oko nje dosadno i sposobna je prijatelje naterati na „akciju“. Rođena je da bude vođa i zato se oseća ugodno kad joj je poverena odgovornost za njenu grupu prijatelja.

Kako i u ljubavi, žena ovan i u prijateljstvu može biti poput bujice – u jednom trenutku donosi uzbuđenje i haos, a u idućem je više nema. Prijateljstva sa ovnom često su vrlo intenzivna, i onda kada ne traju dugo, ali ona uvek ima i prijatelje za celi život. Sklona je imati širok krug prijatelja jer konstantno menja interese i njen tempo ne mogu svi pratiti.

Druge privlači u svoje društvo zbog doze opasnosti i nepredvidljivosti koju žena rođena u tom astrološkom znaku nosi poput druge kože. Ipak, prijatelji nekad teško razumeju njenu izrazitu nezavisnost, a prijateljice zbog te njene osobine znaju biti i ljubomorne na nju. Kad ide u večernji izlazak, ne treba joj horda prijatelja, već dve-tri bliske osobe koje razmišljaju slično kao ona i koje su spremne za ludi provod.

11cf7cdca534d0743633cac1e365740d9009f129

Ako je vaša najbolja prijateljica u horoskopu ovan to znači i da će vas retko ili nikada odbiti kada tražite neku uslugu jer vam u potpunosti veruje i za vas će napraviti gotovo sve. Najbolja prijateljica rođena u ovom znaku ona je koju ćete prvu nazvati ako upadnete u nevolju, nikada neće odbiti vaš poziv u pomoć i ostaće uz vas u kakvoj god se nevolji vi zatekli. Kada je pozovete, ona će domarširati do vas i sa sobom doneti velikodušnost, tvrdoglavost, ali i zdrav razum. Naravno, kasnije će dobaciti „rekla sam ti“ jer je ranije niste slušali.

Kad sa svojom prijateljicom u znaku ovna idete u šoping možete očekivati da će ona biti najglasnija u radnji, bez problema komentarisati šta joj se sviđa, a šta ne i nestrpljivo čekati da dođe na red na kasi. Najbolji prijatelj za ovna je – vaga. Iskrena i bez dlake na jeziku, vaga će nepromišljenog ovna smiriti nakon preterane reakcije i naterati ga da situaciju sagleda iz realne perspektive.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: S. Čumić/ Zadovoljna.hr