Login/Registracija

Vole NOVAC, ali i on njih! Ova tri znaka lako zarađuju i TROŠE ali teško pozajmljuju

Oni vole novac i novac voli njih, on im daje samopuzdanje, lako ga troše ali da pozajme novac to je već ozbiljan problem! Morate da imate jak razlog zašto baš od njih pozajmljujete novce.

Nisu skloni da olako pozajme ili daju novac iako umeju da budu široke ruke. Ali samo kada to oni hoće. I ako nešto ne podnose to je da se osećaju iskorišćeno.

Lav

Sposoban je da zaradi, radan je i vredan. Celog sebe daje poslu. Široke je ruke kada ON odluči! Ali pozajmiti novac od Lava je pomalo komplikovano. On će vam izaći u susret ali, zašto ga pozajmljujete? Kada vraćate? Da li ste sigurni da ćete moći da ga vratite? I još mnoogo dodatnih pitanja od kojih vam pripadne muka.

Devica

Device su odane, radne , vredne. Na poslu daju poslednji atom sebe. Odlični su radnici i svoj trud i zalaganje znaju da naplate. Uvek imaju novac za “ne daj Bože”. Zato su uvek prvi na listi kod prijatelja za pozajmicu.Oni će vam dati novac bez preterano suvišnih pitanja ali ako ne vratite novac tačno u dan, sat i minut budite sigurni da ste zauvek nestali sa lica zemlje.

Jarac

Jarac jednako karijera jednako novac jednako uspeh. Oni su sve to, ozbiljni igrači kada je svet novca i korporacija u pitanju. Novac vam daju odmah. Ništa ne pitaju. Pozajmiće ga i više puta i neće se naljutiti ako ga na vratite na vreme ili ga uopšte ne vratite. Ali ako samo pomisle da ih koristite za novac, da pomisle kako vi mislite da su oni glupi da ne vide vašu igru e tada se krug zatvara. Oni postaju santa leda i tako ostaje do kraja univerzuma.

Foto: freepik,
Autor: T. Bogavac