Login/Registracija

UPAMTITE OVE DATUME! 3 najsrećnija dana u februaru 2023, da li se odnose i na VAŠ ZNAK?

woman g2db5fd693 1920

Zvezde u februaru biće posebno naklonjene za ova tri znaka. Tri dana u mesecu pred nama posebno se izdvajaju kada je reč o uspehu i značajnim odlukama.

Astrolozi ističu da će februar doneti mnoge promene, ali da će se posebno isticati tri dana. Trenutno dolazi najpovoljnije doba godine, tako da svaki dan možete sresti nove prilike.

Pored tri dana koja će biti povoljna, astrolozi ističu da tri znaka Zodijaka očekuje posebna sreća i lepi trenuci.

Ovo su dani kad možete očekivati povoljne situacije.

calendar gba0e6256a 1920

2. februar

Ovo je, kažu astrolozi, vrlo moćan datum, jer ćete konačno „otvoriti oči“ i uvideti mnoge stvari. Ovaj dan razmišljajte o svojim planovima i trudite se da uradite sve kako bi se oni i ostvarili.

5. februar

Ovog dana će se dogoditi aspekt između Venere i Marsa i uticaće na svakog pojedinca. Ovaj dan ćete osećati snagu, te je usmerite na ono šta vam u datom trenutku odgovara.

11. februar

Merkur ulazi u Vodoliju. To znači da će se 11. februara u svakom od nas probuditi želja za znanjem i novim veštinama. Slušajte svoju intuiciju ovog dana i nemojte se plašiti da radite ono što vam je potrebno. Od 11. februara dolazi period kada će svaka osoba postati bolja.

Kada je reč o znacima Zodijaka koje očekuje posebna sreća, astrolozi kažu da su pitanju: Vodolija, Devica i Škorpija, piše Atma.

Foto: Pixabay,
Autor: A.Dačić/Luftika.rs