Login/Registracija

U ova tri znaka se rađaju NAJGORE SVEKRVE! Njima ne treba razlog da bi vam zagorčale život

Snajke i svekrve često su u sukobu, međutim astrolozi tvrde se najgore rađaju u tri znaka. One će učiniti sve da vam zagorčaju život, često i bez posebnog razloga.

Škorpija

Iz čista mira će se truditi da vam zagorča svaki dan, pa čak iako je ni na koji način niste povredili. One vole da imaju kontrolu, a činjenica da njihov sin sad ima neku drugu osobu kojoj posvećuje vreme im jako teško pada. Spremne su da prave spletke, služe se lažima, samo da vam napakoste. Sa osobama rođenim u ovom uznakau treba biti oprezan.

Rak

Iza nežne majke Raka, krije se najstrašnija svekrva u horoskopu. Nemojte joj se zamerati jer sa njom nema šale. Ne dirajte u njenog sina jer će učiniti sve kako bi njeno čedo bilo spokojno. I ako nećete, bićete primorani da igrate po njenim pravilima. Jedini način da je malo umilostivite je da joj laskate i da prividno igrate po njenim pravilima. Kad budete stekli njeno poverenje, više nikada nećete imati problema.

Ribe

Svkrve rođene u ovom znaku su jako vezane za svoje sinove, a od vas će očekivati da brinete o njemu baš kao što je ona to radila. Ukoliko joj se učini da njen mezimac ne dobija adekvatnu pažnju, potrudiće se da vam zagorča svaki dan. Sve će morati da bude lepo i skladno, a njenom sinu ne sme nikada nedostajati ništa. Ako joj se zamerite, zažalićete pre nego što mislite.

Foto: Pixabay,
Autor: S. Čumić