ŠTA DONOSI NOVAC, A ŠTA LJUBAV: Pogledajte koji nakit pristaje vašem horoskopskom znaku

Horoskopski može mnogo toga da otkrije o vama, ali i da vam da smernice šta vam najbolje pristaje. Astrolog Goca Dragišić otkriva nam koji nakit je idealan za svaki horoskopski znak. 

2e624ca27430cea5371af8802f1968a351c52193

OVAN

Prilično ste zahtevni i izbirljivi kada je u pitanju nakit. Dijamant, cirkon, safir i rubin su drago kamenje kao stvoreno da štiti predstavnice vašeg znaka.

BIK

Prsten sa smaragdom i žadom na domalom prstu donosi vam sreću, posebno u ljubavi. A kada ste tužni, razočarani ili imate želju da nekome vratite „milo za drago“, smiriće vas safir.

BLIZANAC 

Nosite žuti safir, ako želite da delujete mlađe, a aleksandrit i slonovaču ako želite da ostavite utisak ozbiljnosti. Ukoliko imate ljubavnih problema, smiriće vas ćilibar.

RAK

Pravi izbor za vas su akvamarin, safir, biseri i srebro, metal pod uticajem Meseca, vladaoca vašeg znaka. Mesečev kamen, gorski kristal i rubin donose vam novac i samopouzdanje.

LAV

Zlato je vaš vladajući i srećan metal, za mlađe pripadnike znaka dijamant i cirkon, zatim tigrovo oko i rubin, a nakit koji najviše volite da nosite su atraktivne minđuše i lančić oko nožnog članka.

DEVICA

Zeleni safir, žad, zeleni turmalin, akvamarin, biseri vraćaju vam izgubljenu energiju, a ako imate novčanih briga, crni biseri ili hematit mogu da „prizovu“ novac.

VAGA 

Svetlozeleni ili svetoloplavi turmalin i rozenkvarc daju vam samopouzdanje i u poslu i u ljubavi. Svetlo roze turmalin, safir i dijamant mogu da vam pomognu da prevaziđete emotivne krize.

2c380c2e461c26ee86108cc00f6687d12fb90327

ŠKORPIJA

Crni biser, hematit, tamnocrveni turmalin, crveni topaz učiniće svoje mada vama retko kad nedostaje samopouzdanje. Rubin i dijamant donose vam novac.

STRELAC

Žuti safir, slonova kost donose vam samopouzdanje i sreću na putovanjima. Tigrovo oko povoljno utiče na vašu finanasijsku situaciju. Smiruju vas safir, turmalin i žad.

JARAC 

Oniks, tirkiz dobro utiču na vas, kao i rubin koji vam pomažu u borbi protiv stresa. Novac će vam doneti tirkiz i crni biser.

VODOLIJA

Dragi kamen ljubičaste boje ametist bledoplavi turmalin, oniks štiti vas na poslu a ljubičasti safir vam pomaže u ljubavi.

RIBA

Samopouzdanje vam daju beli biseri, lapis lazuli, poludragi kamen ametist i dragi kamen plavo zelene boje – akvamarin.

Astrolog Goca Dragišić

Foto: G.Dragišić,
Autor: I. Ankić