Login/Registracija

ROĐENA ZA TUGU I USPEH: Lunu očekuje još jedna BEBA, a evo kako će završiti sa Markom

Luna Đogani je rođena 8.marta1996 ,a njen numorološki trobroj je 279 .

Njen datum rođenja govori da je jako borbena i kod nje ne postoji danas za sutra, već sad i odmah. Ceo njen život je borba, tvrdi numerolog i astrolog Goca Dragišić.

Bez’ obzira što su joj roditelji javne ličnosti i negde se vidimo time da je „njoj super“, ali nije baš tako, kao što rekoh, ceo život joj je dokazivanje, pokazivanje, upornost i velika tvrdoglavost.

Jako je emotivna, nežna i sa visokim senzibilitetom. Ona čak može neke stvari da predoseti za razliku od drugih. Poseduje jaku intuiciju i sa godinama će postajati sve vise intuitivna.

Brojevi 7 i 9 kroz njen datum pokazuju i karmu koju vuče i sa očeve i majčine strane,  tako da nije čudno sve što joj se događalo u vezi i ljubavi.

Kroz natalnu kartu se vidi da je divno što se ostvarila kao supruga i kao majka.Verujem da su poslednje dve godine bile jako napete i depresivne za nju, zato je odlično što se baš sada ostvarila u ulozi majke. 

Godina 2022 biće sjajna za nju, to je godina u kojoj može da postigne velike uspehe. Inače, slava i uspeh su joj predodređeni kroz datum rođenja. Ne sumnjajte nikad u Lunu.

Porodična sreća joj je jako važna i ona je od onih kada vas zavoli da je tu za vas 24/7. U svemu sebe daje maksimalno, bilo da je reč o prijateljstvu ili o parnetrkim odnosima. 

Lunin emotivni i životni kod govori o tome da će verovatno imati dva braka. Drugi  brak negde u njenoj 40-toj godini. Biće trzavica u braku, ukoliko se to pregura idemo do kraja. U naredne dve godine velika je šansa i za drugu bebu. To bi bio svakako dečak .

LUNA, SREĆNO!

numerolog Goca Dragišić

Foto: Z. K.. Munja/ E.Srdić/ Instagram,
Autor: N. Pantelić