Pun Mesec u Škorpiji donosi velike promene na ljubavnom planu za ova tri znaka

horoskop

Krajem aprila i početkom maja, nebeski tranziti dovešće do važnih životnih odluka i sudbonosnih romantičnih sastanaka. Međutim, moramo da postanemo svesni da ponekad moramo da promenimo sebe, kada ne možemo da utičemo na situaciju. Zato biste trebali da odvojite vreme i dobro promislite da li je veza u kojoj ste u skladu sa vašim težnjama i vrednostima.

Astrolozi predviđaju da će kraj retrogradnosti i pun mesec u Škorpiji, 24. aprila, biti presudni za detaljno promišljanje o ovoj životnoj fazi. Pun Mesec će označiti kraj faze neočekivanih i iznenadnih promena u životu.

5019da13cf2849451805eb8497827970088e0233

Tri znaka Zodijaka će konačno biti spremni da okrenu novu stranicu u svom životu i počeće da pišu predivnu ljubavnu priču, o kojoj su oduvek sanjali.

Bik

Bikovi, očekuju vas veoma dramatične promene u sferi ljubavnih odnosa. Ukoliko nemate partnera, potpuno neočekivano možete sresti ljubav svog života, a članovi porodice moraće da donose važne odluke. Upravo će pun Mesec u Škorpiji biti katalizator za donošenje sudbonosnih odluka. U proteklih pola godine razmišljali ste o napretku i kako je on u skladu sa vašim vrednostima. Sada ćete započeti jedno potpuno novo poglavlje u vašoj ljubavnoj priči. Energija Škorpije je ogromna i duboka i stvara snažnu želju za duhovnim jedinstvom sa partnerom. Međutim, nebeski tranziti takođe mogu pokrenuti teme ljubomore, ili anksioznosti. Zato je važno da ne idete u krajnosti i iskreno o svim problemima razgovarate sa partnerom. Svi vaši ljubavni snovi mogu postati stvarnost, ali morate otvoriti svoje srce, biti hrabri i učiniti prvi korak.

626dcd1e980d84bddc94c9b5bc1f37e087d8947b

Rak

Rakovi, energija Škorpije vlada vašom kućom radosti, predanosti i braka, pomažući vam da izgradite čvrstu osnovu, koja vam je neophodna kako biste se osećali sigurno. Ostavićete u prošlosti sve teškoće i nevolje. Konačno ćete shvatiti da ste uspeli da stvorite zaista harmonično i stabilno partnerstvo. Svašta ste prošli u u proteklih godinu dana, a promene u vezi su odigrale veliku ulogu u vašem životu. Međutim, nije dovoljno samo prekinuti, ili započeti vezu. Potrebno je da vaš pristup ljubavi evoluira i da postanete svesni šta stavljate u centar svoje veze. Energija Škorpije pomoći će vam da ponovo počnete da verujete u ljubav.

efaabb000c567b592a5144d87f93fa5d30946461

Ribe

Dok drugi u ovom periodu radije razmišljaju kako da poboljšaju svoje odnose, ili ponovo zapale romantičnu iskru, vi ćete sanjati o novoj ljubavi. Pun mesec u Škorpiji podstaći će vašu želju za promenom. Škorpija vlada područjem vašeg života koje predstavlja obilje, nove početke i avanturu. Žudećete za dubokom emocionalnom i duhovnom romantičnom vezom.

Ovo bi moglo da podigne vašu trenutnu vezu na viši nivo, ili da dovede do sudbonosnog susreta, koji će vam promeniti život iz korena. Međutim, biće vam teško da branite svoje granice i uverenja u odnosima. Kada naučite ove lekcije, ući ćete u novu eru međusobnog razumevanja i romantike, piše Luftika.

PROČITAJTE I:

Foto: Pixabay,
Autor: A.M.