Login/Registracija

PRIPREMITE SE: Ova tri znaka čeka poziv od BIVŠE LJUBAVI

Nalet Merkura u konjukciji sa Marsom, koji je startovao 10. novembra, snažno će uticati na „preterano razmišljanje“, te poziv bivše ljubavi ne treba da nas tangira. Biće toga u izobilju u narednom periodu, a da li znate koja tri horoskopska znaka su na udaru?

Mi ćemo da vam otkrijemo. 

Ovan

Iako je Ovan možda najjači znak u celom zodijaku, oni su savršeno izbalansirani i sa jednakim delom neurotične brige i nesigurnosti. Da li tvoj bivši razmišlja o tebi? Od 10. novembra odgovor je ogromno da na to pitanje.

Merkur u konjunkciji sa Marsom ne samo da podstiče vaš um na razmišljanje o ovome, već i um vašeg bivšeg partnera. To ne znači da dolazi ponovna veza, niti znači da treba da računate na njega. Ali što se tiče onog dela ‘misli na tebe’ – da, rade to, i to mnogo. Ne znamo da li je to dobra stvar ili ne. Možda treba da sami prosudite o tome, piše Luftika.

Devica

Merkur u konjunkciji sa Marsom radi punom parom za vas, za onaj nerv koji nikada ne prestaje da radi. To znači da bivši o kome razmišljate sve vreme verovatno misli na vas. Samo… ne stalno. Oni će preći brzo preko sećanja na dobre stare dane i započeti novu turu ogorčenosti na vas, baš kao što vi počinjete da gradite još snažniju ogorčenost za njih. A ako ste oboje Devica, to se može svesti i na vudu lutke, ako oboje budete u takvom stanju predugo. Naravno, ne zaista, ali, da li ste probali da manje ružno mislite o bivšima?

Previše razmišljate o svom bivšem jer osećate kao da su se izvukli sa ubistvom i potajno se nadate njihovoj skoro pa filmskoj smrti. Ironično, vaš bivši oseća slične stvari, koje su još intenzivnije zbog energije Merkura u konjunkciji sa Marsom.

Ribe

Tokom konjukcije Merkura sa Marsom, vaš bivši neće moći da prekine da razmišlja o vama – toliko da će zaista moći da vam se obrati i kontaktira vas. Nikada nije preboleo raskid kako treba, i, čak iako ste se preselili negde daleko – povremeno i vi razmišljate o njemu. Merkurova vibracija zaista podstiče vaš um na akciju, a Mars se brine da vas sve o čemu razmišljate uznemiri i natera vas da se svađate – pazite da svoje frustracije ne istresete na nekoga ko je zaista tu, u vašem životu, odmah pokraj vas.

Vaš bivši nije bio loša osoba; on jednostavno nije bio osoba za vas, iako se razlikujete u tom mišljenju. Dakle, ako dobijete poziv ili poruku od bivšeg da vam kaže da misli na vas – nemojte reći da niste znali da će se to dogoditi. Merkur u konjunkciji sa Marsom osigurava da će tako i biti.

Foto: E. Srdić,
Autor: I. Ankić