Ove znakove Zodijaka čekaju prave muke na ljubavnom planu, spremite se za RASKID

626dcd1e980d84bddc94c9b5bc1f37e087d8947b

U svetu astrologije, ljubavni horoskop često budi znatiželju i raznolikost predviđanja za svaki horoskopski znak.

Ovog meseca, neki znaci Zodijaka suočavaju se sa izazovima na ljubavnom planu koji mogu promeniti tok njihovih emotivnih puteva.

Otkrijte koji su to horoskopski znakovi čije će ljubavne veze biti pod posebnim pritiskom, možda čak i do tačke raskida.

Bik (20. april – 20. maj)

Ovu nedelju ste nestrpljivo iščekivli zbog nebrojeno mnogo razloga. Međutim, ono što možda niste očekivali je da ćete na početku sezone Strelca vi i vaš partner preći iz faze „hajde da razgovaramo o tome“ do „vreme je da raskinemo“. Vi ste mnogo sigurniji u ovoj odluci od vašeg partnera, vaša osećanja su jasna i direktna.

Osećate privlačnost Sunca u Strelcu, i ideja da ponovo budete slobodni i sami, ne samo da deluje primamljivo, već deluje i kao jedino rešenje da ponovo budete mirni na kraju ovog turbulentnog puta. Tome je doprinela činjenica da vi i vaš partner jednostavno ne možete da se dogovorite ni oko čega, i dok ste nekada imali mnogo toga zajedničkog, sada ne pronalazite zajednički jezik. Imate osećaj da vam je partner ostao dužan, ali samo želite da nađete izlaz iz svega što pre.

Bitni datumi: Poželećeš da poslušaš svoj instikt 22. 23. i 24. novembra. To je uglavnom zato što bi Bikovi tokom tranzita Marsa u sekstilu sa Plutonom i Meseca u Ovnu mogli završiti povređeni nekim samodestruktivnim postupkom. Pokušajte da izbegnete imuplsivne odluke, iskoristite svoju inteligenciju i pokušajte, ako možete, da ne dozvolite strašću da vas vodi. Pokušajte da dostojanstveno rešite situaciju.

802e645b019730e3eeb8ad1d0016950fb2dbb8a6

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Iako niste želeli da dođete do ovoga, ali ako se nađete vi protiv njih, onda je pobednik ovde jasan: to ste vi. Ne možete nastaviti da žrtvujete svoje zdravlje u ovom stanju tuge i očaja. To je upravo ono što osećate da vam je donela vaša navodno romantična veza, i niste jedini – osećate se kao da svog partnera činite jadnim kao i oni vas. Sada ili nikad, iako ovo zahteva da donesete tešku odluku koja vam nije prijatna, nije važno – vreme je da krenete dalje.

Na početku sezone Strelca vi i vaš partner nećete imati čak ni taj poslednji razgovor, jer posle mnogih mučnih konverzacija oboje ste potpuno svesni šta se mora dogoditi. Morate da raskinete, a ova odluka će pasti na vas. Blizanci, vi morate napraviti prvi korak. Ova nedelja vam donosi vrhunac nervoze i stresa, koji već dugo ključaju u vama.

Bitni datumi: Mesec u kvadratu sa Merkurom, kao Mars sekstil Pluton, doprineće tome da izbacite sve svoje emocije na videlo. Možda nećete uspeti da buete fini, čak iako zaista želite da izađete dostojanstveno iz ovog odnosa, ovaj raskid bi mogao biti pun neprijateljskih i zajedljivih reči. Ipak, biće gotovo do kraja nedelje.

najveci baksuzi prema horoskopu

Lav (23. jul – 22. avgust)

Sunce u Strelcu vam daje utisak da sve držite pod kontrolom, što vas podstiče da razmišljate pozitivno i da se ponašate u skladu sa tim. Nažalost, ta vizija sreće nestaje tokom ove nedelje, i deluje kao nešto što tek treba da dostignete u budućnosti. Budućnost, kako je vidite tokom prve nedelje sezone Strelca, pokazuje da sreća postoji samo kada niste sa osobom sa kojom ste trenutno.

Vreme je za raskid i vi to znate. Vaši partneri možda nisu svesni koliko ste zaista ozbiljni po pitanju svega ovoga, a ipak, kako nedelja odmiče, znaćete da više ne možete da se zavaravate.

Vaše odluke vas vode ka nečemu velikom i lepom, a dane srećne ljubavi doživljavate kao prošlost. Tužno, ali neizbežno. Ova nedelja vas pokreće da uradite ono što ste već neko vreme odlagali, da raskinete jednom zauvek.

Bitni datumi: 22. novembar, kada Sunce ulazi u Strelca, praćen Mesecom u Ovnu, ali i Marsom u Strelcu od 24. novembra, donosi mnoge probleme i neprijateljske odnose, a neizbežan raskid nimalo neće biti lak. Ipak, na kraju nedelje, imaćete utisak da je, iako bolan, ovaj raskid bio uspešniji od same veze.

099a2f8dfdceba1a51e935362247c40b00651582

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Ironično, ova nedelja vam donosi osećaj da ste izgubili bitku, a to može imati neke veze sa činjenicom da su ovo poslednji dani vaše rođendanske sezone. S obzirom da Sunce u Strelcu postaje sve jače, možda ćete se osećati kao da gubite snagu. Kada je reč o vašoj romantičnoj vezi, ovaj gubitak moći može takođe da rezltuje nedostatakom ljubavi prema osobi za koju bi trebalo da „živite“.

Sezona Strelečva u vama budu osećaj za pravdu i više ne možete da lažete sami sebe. Sve zakopano u vama će isplivati na površinu, a najjasnije od svega će biti činjenica da je vreme da prekinete vezu u kojoj ste. Znate da se to mora dogoditi; znate da ne možete da se pretvarate da ste zaljubljeni u ovu osobu i sa apsolutnom sigurnošću znate da nećete da trpite više nego što morate.

Bitni datumi: Od svih datuma u ​​nedelji, moraćete da pazite šta se dešava nakon što sezona Strelca počne, 22. novemra. Tada ćete videti kako testovi dolaze. Sa Marsom u Strelcu 24. novembra i Marsom u kvadratu sa Saturnom 25., možda ćete se osećati kao da ste bolesni i umorni od izazova koje vam postavlja ova osoba. Ovde se sve stvari menjaju i gubite strpljenje jednom zauvek.

PROČITAJTE I:

Foto: pixabay,
Autor: Zadovoljna.rs