Ovaj znak ima najveće šanse da dobije na lutriji: Oni imaju najviše sreće kada je novac u pitanju, a bogate se bez truda

image 5

Neki horoskopski znaci imaju veliku sreću kada je u pitanju novac. Da li ste među njima?

Ako mislite da nekim ljudima sve ide kako treba i da ih novac jednostavno ‘voli’, možda ne grešite. Čini se da su neki horoskopski znaci srećnici kada su u pitanju finansije i zarada, pa se stiče utisak da ne moraju ni da se trude. Astrolozi su otkrili koji horoskopski znaci imaju najveće šanse da dobiju na lutriji. Proverite gde se nalazite na listi.

image 4

Na prvom mestu su Ribe, koje su prošle godine osvojile više nagrada na lutriji nego bilo koji drugi znak – 11,6% svih dobitaka na lutriji pripalo je osobama rođenim u ovom horoskopskom znaku, piše slovenački Elle.

image 6

Blizanci su odmah iza Riba, a pripadnici ovog horoskopskog znaka osvojili su 9,9% dobitaka. Samo jedan odsto manje osvojile su Device – 8,9%, a slede Vodolije i Škorpije sa 8,5%.

Spisak horoskopskih znakova sa procentom pobednika u ukupnom broju pobednika: Ribe 11,6%, Blizanci 9,9%, Devica 8,9%, Vodolija 8,5%, Škorpija 8,5%, Bik 8,5%, Rak 8,2%, Lav 7,7%, Jarac 7,7%, Ovan 7,5%, Strelac 6%, piše zadovoljna.rs.

Izvor: Grand

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Pixabay,
Autor: Grand / Zadovoljna.rs