Login/Registracija

Ova 4 horoskopska znaka očekuje velika sreća u 2021. godini

U 2021. godinu ušli smo optimistično, sa puno nade da će biti bolja od prethodne. Ipak, nekima će ova godina biti posebno naklonjena, pogotovo na polju ljubavi i novca. 

Astrolog Goca Dragišić otkriva koja četiri horoskopska znaka će imati sreće u 2021

5f0cc16906816a31e6a181934b0309a8d0a58b29

Ovan

Od početka leta do avgusta, osobe rođene u znaku Ovna imaće priliku da upoznaju dušu za kojom su odavno tragali. Ovaj odnos nije prolazna avantura, već jaka i trajna veza o kakvoj godinama sanjaju. Oni koji su u vezi želeće da načine korak više u odnosu s partnerom, te će mnogi Ovnovi razmišljati o venčanju, zajedničkom životu i neće se plašiti promena. Profesionalni i finansijski aspekti života takođe napreduju, stoga ne bi trebalo da se plaše da predložite vlastite ideje.

Lav

Uticaj Jupitera donosi im sreću u ljubavi, kao i šansu da upoznaju dobrog partnera. Najviše šansi za ovu priliku očekuje ih do meseca jula. Lavovi koji su u vezi ili braku razmišljaju o roditeljstvu, a mnoge od njih do kraja 2021. godine očekuju lepe vesti. Ovo je odlična godina za pokretanje novog posla i ostvarenje starih ambicija.  Trebalo bi da pravie planove za karijeru i trude se da ostvarite željeno. Savet – manje kritikujte sebe.

d0180f75ffdef0d1ee6c6198263d2b9ef57d32b6

Devica

Očekuje ih vrlo uspešna godina, naročito na polju ljubavi. Od avgusta imaće sjajnu priliku da upoznaju nove ljude i uđu u vezu koja će biti vrlo uspešna. Oni koji su u emotivnom odnosu obnoviće odnos s partnerom i pobediće svaku prepreku. Device će i u 2021. godini naporno raditi, kao i obično, ali sada se jedna stvar menja nabolje –očekuje ih nagrada za trud i rad.

Jarac

Osobe koje su rođene u znaku Jarca očekuje unutrašnji mir i harmonija. U 2021. godini mogu da očekuju divan poklon univerzuma ovog leta, tačnije pravu ljubav! Ako su već u vezi, očekuje ih talas lepih osećanja i vraća se strast u vaš odnos. Usamljene Jarčeve očekuje burna i neverovatna romansa. Iako neće biti raspoloženi za novu vezu, ljubav će se dogoditi iznenada. Finansijski dobitak i bolja pozicija na poslu su na vašoj strani.

Foto: Elena Srdić,
Autor: I. Ankić