Login/Registracija

Ova 3 znaka bi do kraja godine mogla da izgovore sudbonosno „Da!“

Mnogi od nas sanjaju o ljubavi za ceo život i ima nečeg istinski posebnog u tome kada nas voljena osoba upita da ostatak života provedete zajedno.

U takvim situacijama i oni koji možda i nisu razmišljali o braku uglavnom ostaju razoružani.

Međutim, isto tako, do prosidbe ipak treba da dođe kada su obe strane spremne, i kada ste sigurni da je osoba sa kojom ste „ta“.

Sudeći po astrološkim prognozama, 3 znaka će imati nešto više sreće od ostalih, odnosno veće su šanse da će reći to sudbonosno „da“.

Lav

Lavovi su poznati po svojoj strasti i potrebi za sjajem. Do kraja godine možete očekivati da će mnogi Lavovi biti spremni da zakorače u brak.

Svojom harizmom i samopouzdanjem privlačiće pažnju potencijalnih partnera, a jedan od njih bi mogao da bude dovoljno hrabar da stavi prsten na vaš prst.

Vaga

Vage su poznate po svojoj sklonosti prema ljubavi i harmoniji. Sa snažnom potrebom za ravnotežom u odnosima, nije iznenađujuće da bi se mnoge Vage mogle veriti do kraja godine.

Njihova spremnost da ulože napore u ljubavne veze i pronađu zajedničko rešenje često će privući budućeg supružnika.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj emocionalnoj dubini i predanosti. Svojom nežnom i brižnom prirodom mogu stvoriti snažne veze s partnerima.

Do kraja godine mnogi Rakovi mogli bi se odlučiti za korak dalje i zaprositi svoju „lepšu“ polovinu. Njihova osećajnost i spremnost da se posvete dugoročnim vezama često će osvojiti srce njihovih partnera.

Foto: Pixabay,
Autor: A.Dačić/Luftika.rs