Od 6. decembra ova tri znaka će ulaziti u svađe i probleme, dok Biku, Lavu i Jaracu sve ide od ruke

Vladavina Strelca je u punom je zamahu, a ove nedelje dolazi do ozbiljnih promena na nebu. Merkur i Venera će ući u suzdržanog i trezvenog Jarca, što će staviti naglasak na praktične teme, dok će spontanost i zaigranost pasti u drugi plan. Tri predstavnika Zodijaka očekuje sjajni period, dok će se nekima naredna nedelja pretvoriti u pakao.

star sign g2e8bd6e1a 1280

Bik

Nakon napornog razdoblja koje je iza njih, Bikovima će konačno zasjati sunce. Porast energije i koncentracije će olakšati izvršavanje obaveza, a mnogi će početi bolje da zarađuju. Sjajno je vreme za učenje i polaganje ispita, kao i za planiranje putovanja. Vikend parovima donosi priliku da razbuktaju vatru u spavaćoj sobi.

star sign ge8936069d 1280

Lav

I dalje su u povoljnom razdoblju. Biće puni samopouzdanja i optimizma, a to će ih podsticati na postavljanje visokih ciljeva. Mnogi će doživeti poslovni uspeh, a neki će u želji da napreduju prihvatiti novi posao. Intimni život donosi im ugodna iznenađenja. Ako su još uvijek sami, to bi moglo da se promeni u nedelji koja je pred nama.

star sign g45eeaf7fe 1280 1

Jarac

Rođenim u znaku Jarca će se sve polako okrenuti u njihovu korist, a osobito na polju posla i obrazovanja. Biće brzi i delotvorni, a sjajni rezultati će doneti pohvale i nagrade. Tokom vikenda raste želja za uzbuđenjem pa neće zažaliti ako krenu u noćni provod. Osim nezaboravne zabave, očekuje ih i uzbudljiv susret. Parovi će uspešno izgladiti nesuglasice.

Ipak, neće svima parednih dana teći med i mleko. Rođenima u znaku Blizanaca, predstoje poteškoće, lose raspoloženje i naporne okolnosti.

star sign gec3ebdce2 1280

Blizanci

Blizanci će biti napeti, nemirni i kratkog fitilja pa će često ulaziti u okršaje. Posebno će osetljivi biti odnosi s autoritetima. Smetaće im nametnuta pravila pa će se otvoreno svađati. Iako dolazeći vikend donosi olakšanje I piliku za popravljanje odnosa, oko Blizanaca će i dalje varničiti.

star sign gcca7df571 1280

Rak

Rakovi ovih dana ne znaju gd eje početak, gde kraj obaveza. Zbog umora I slabije energije, kasne sa rokovima i ozbiljno ugrožavaju posao, ali I svoju poziciju u kompaniji. Nervoza se prenosi I na emotivni plan, gde dolazi do porasta napetosti.

star sign gb7064a04e 1280

Vaga

Vagama je ovih dana sve teško, posebno na poslovnom planu. Kao da ne uspevaju da drže svoj stari tempo, koji se od njih očekuje. Zauzete Vage predstojeće dane će ispuniti svađama i razmiricama sa partnerima, koje ukoliko ne reše mogu da prerastu u ozbiljne svađe, raskida ili razvoda.

Foto: Privatna Arhiva,
Autor: B.Stuparušić/Luftika.rs