Login/Registracija

O, NE! Bliži se RETRO MERKUR, ova tri znaka osetiće NAJVEĆI UTICAJ I NEVOLJE

Retrogradni Merkur počinje 9. septembra i traje sve do 2. oktobra, ali njegov uticaj osetiće se ceo mesec. Njegova energija počeće da deluje već od 22. avgusta i trajaće sve do sredine oktobra. 

Kako je ovaj retro Merkur u naku Vage, to će doneti brojne probleme u komunikaciji, netačne informacije i pokvarene planove, ali tri znaka Zodijaka biće pod najvećim uticajem, te u narednom periodu mogu da očekuju brojne izazove i nevolje. 

Ovan

Ovnove u narednom periodu očekuje bura, a na površinu će isplivati ​​svi poslovni nedostaci i stari dugovi. Pripadnici ovog znaka biće tokom septembra vrlo nervozni, obaveze će ih gušiti i biće im praktično nemoguće da ostvare sve što su zamislili. Čak će se i problemi drugih nekako ispreplesti s njihovima.

U periodu koji je pred nama Ovnovi se ne smeju preterano naprezati, već svom telu i umu moraju da pruže neophodan odmor.

Rak

Predstojeće razdoblje neće biti lako za Rakove jer će ih poslovni i porodični problemi zatrpati sa svih strana. Zbog svega navedenog, Rakovi će se osećati kao da su im ruke vezane. Savet Rakovima je da pokažu najbolje od sebe, što će im biti dobar zalog za budućnost, prenosi Zadovoljna.rs.

Poslednji dani septembra donose određeno smirivanje situacije, što će im dati snage da vremenom prebrode sve izazove. Rakovi će izgubiti novac, dobiti, pa ga opet izgubiti, ali ne smeju da klonu duhom. Sve su to lekcije koje će se dobro isplatiti u budućnosti.

Vaga

Vagama septembar sprema brojne zamke, pa se na to moraju psihički pripremiti. Neka se klone obećanja koja ne mogu da ispune po svaku cenu, kao i širenja neproverenih informacija. Jedini način da se zaštite od retrogradnog Merkura u njihovom znaku je da barem tri puta provere sve informacije koje do njih dođu.

Porodični odnosi takođe mogu da ih uzdrmaju i da unesu turbulencije u njihov život. Zato je za Vage ključno da ostanu hladne glave i fokusiraju se na svoje ciljeve.

Kraj septembra i početak oktobra donosi olakšanje – stres će se smanjiti, a moguće je da pripadnike ovog znaka očekuju neki bonusi na poslu.

Foto: Pixabay,
Autor: I. Ankić/Zadovoljna.rs