Login/Registracija

NJIMA JE HEDONIZAM SREDNJE IME! Evo koji horoskopski znakovi najbolje znaju da uživaju!

Svi horoskopski znakovi na ovaj ili onaj način vole da uživaju. Nekima sitnice ulepšaju dan, nekima drugi ljudi, a sledeća tri znaka proglašena su za najveće hedoniste ikada. Oni uživaju u hrani, piću, poklonima, putovanjima, ljubavi. Njima je jednostavno hedonizam srednje ime.

BIK:

Bikovi nisu bez razloga na prvom mestu. Oni znaju da „žive“ i uživaju u svim čarima i dobrobitima života. Sa najvećim zadovoljstvom se prepuštaju uživaju u lepo serviranom jelu, egzotičnom piću ili sunčanju na beloj peskovitoj plaži. Ipak to ne znači da ih ozbiljne stvari i posao ne zanimaju. Štaviše, oni će za ove trenutke uživanja naporno raditi, ali će im zato sve ovo biti još slađe.

LAV:

Lavovi, pre svega, uživaju u sebi. U svojoj lepoti, u stanju su da se gledaju u ogledalu konstantno i da uživaju u pogledu. Ipak, ono što krasi jednog lava jeste glamur! Zato povedite računa kada njima kupujete poklon jer ne biste voleli da ih iznervirate poklonom za 99 dinara!

ŠKORPIJE:

Za njih je već opšte poznato u čemu uživaju najviše, zato i važe za jedan od najpromiskuitetnijih znakova ikada. Ipak, ne možete ih ne voleti i ne poželeti da uživate sa njima.

Foto: E. Srdić,
Autor: K. Stanković/ 24sedam