Nikad vam neće reći zbogom: Ovo je 6 najvernijih horoskopskih znakova

couple g697acc8cf 1280

Osim što ovi pripadnici Zodija vam nikad prvi neće rečći zbogom, nikad neće žrtvovati pravu ljubav. Neki od njih jednaku odanost traže i od strane svog izabranika, a u nastavku pogledajte ko su najverniji horoskopski znakovi.

BIK

Ovo je jedan od najodanijih znakova Zodijaka. Činjenica je da je tipičan Bik veoma stabilan i nema naviku da menja partnere.

Ako je Bik navikao na nekoga, onda će mu biti vrlo teško da raskine. Zauzvrat, on očekuje jednaku odanost i pažnju od svog partnera.

couple g654943495 1920 1

RAK

Rak je najviše porodični znak Zodijaka. Ako se emotivno „zakači“ za nekoga, neće više želeti da ga pusti.

Predstavnici tog znaka mogu mnogo toga da oproste zarad očuvanja zajednice. Ako osobu smatraju „svojom“, biće mu odani i verni do srži.

DEVICA

Racionalnoj Devici je obično potrebno mnogo vremena da izabere partnera. Pažljivo sastavlja listu osobina idealnog partnera, nabrajajući prednosti i mane, prenosi Alo.

Međutim, čim Devica odluči da bude sa osobom i da je on baš „taj“, ostaće dugo zajedno.

VAGA

Tipične Vage su fokusirane na partnerstvo – ljubav je generalno preduslov za njihovu životnu ravnotežu. Zato, kada upoznaju partnera koji im se zaista dopadaju, gledaće samo u nju.

Prirodno su šarmantni i vole da flertuju, ali neće žrtvovati ozbiljnu vezu zarad kratke romanse.

JARAC

Predstavnici ovog znaka prilično ozbiljno pristupaju izboru partnera. Jarčevi ne vole da menjaju partnere i vrlo su posvećeni.

Sa osobom koju izaberu, biće zajedno dugi niz godina. To je jedan od najodanijih znakova – iskren i nesposoban za izdaju.

RIBE

Predstavnici ovog osetljivog znaka vrlo su posvećeni svojim partnerima. Na kraju krajeva, ljubav je od velike, ako ne i ključne važnosti u njihovim životima.

Kada se zaljube, Ribe počinju da se raspadaju od ljubavi prema partneru. Zato retko raskidaju i varaju jer je za njih to kolaps: spremni su da izdrže mnogo zarad opstanka.

dance g9df527a26 1280

NE PROPUSTITE I


Foto: Pixabay,
Autor: I. A.