Login/Registracija

NI NE POKUŠAVAJTE DA ULAZITE U RASPRAVU: 3 horoskopska znaka koji uvek pobeđuju

Pixabay

Koliko god da vam je stalo da „isterate pravdu“ i izborite se za svoje mišljenje, tri pripadnika Zodijaka vam neće dozvoliti da progovorite ni reč, ili će vas jednostavno „poklopiti“ argumentima i žustrom svađom.

Astrolozi, naime, tvrde da zvezde itekako imaju uticaj na to koliko ćemo biti uspešni u raspravama. Tri znaka ističu se kao oni koji iz rasprave uvek izlaze kao pobednici, a to su Jarac, Škoprija i Devica.

Jarac

Niko ne ostaje miran, hladan i sabran tokom sukoba kao Jarac. Jarčevi su poznati kao izuzetno vredne i na cilj orijentisane osobe. Uvek sve proveravaju, a zahvaljujući marljivosti i pametnom radu, sposobni su za sve, pa i za pobedu u svakoj svađi. Jedan od razloga je činjenica da se u raspravu upuštaju dobro informisani.

Jasno im je da je jedan od najboljih načina da iz rasprave izađu kao pobednici taj da u nju uđu s jasnim, logičnim mislima, nakon što su sve dobro istražili. U rasprave s Jarčevima isplati se ulaziti samo ako ste se i sami dobro pripremili. Ponesite beleške, jer bez njih su vam šanse nikakve, prenosi Zadovoljna.rs.

Pixabay

Škorpija

Nije zagonetna priroda ta koja je zaslužna za uspeh Škorpije u raspravama. Ključ je u njihovoj sposobnosti da uvek zadrže kontrolu. Dok pokušavaju da pobede u raspravi čine se da ih ne ponesu emocije.

Osim toga, Škorpije jednostavno nisu sklone popuštanju, a istovremeno su dobre u suočavanju s izazovima. Svađe su za njih upravo to, izazovi iz kojih žele da izađu kao pobednici i to im jako dobro ide.

Devica

Tanka je granica između pobede u raspravi i potrebe da uvek budete u pravu, a Device su često na toj granici. Ipak, i dalje zaslužuju mesto na ovom spisku jer kad Device misle da su u pravu, one najčešće i jesu u pravu.

Foto: Pixabay,
Autor: I. Ankić/Zadovoljna.rs