Login/Registracija

NE PLAŠITE SE: RETROGRADNI URAN traje do januara i donosi PROMENE IZ KORENA za tri znaka

Dok vas pomisao na retrogradnost može naterati da se štrecnete od očaja, retrogradni Uran — koji je počeo 24. avgusta 2022. i traje do januara 2023. — nije ništa oko čega treba da se brinete.

Ovaj tranzit se odvija u tvrdoglavom Biku, gurajući vas da procenite svoj rast u odnosu na vašu ličnu vrednost.

Uprkos naglim pomacima po kojima je poznat retrogradni Uran, efekti su obično suptilni. Ali to ne znači da neće izazvati udarne talase.

Retrogradnost Urana se dešava jednom godišnje i traje otprilike pet meseci, ali u svakom znaku provede sedam godina. U astrologiji, Uran je spoljna planeta, što znači da planeta dugoročno odražava vaš napredak, rast i obrasce. Retrogradni periodi su vreme za usporavanje i razmišljanje, a Uranov obrt je moćan trenutak za pauzu i priznavanje našeg napretka.

Tri horoskopska znaka najviše će osetiti uticaj ovogodišnjeg retrogradnog Urana.

Ovan

Ovo je vreme usredsređeno na isceljenje vašeg odnosa sa novcem. Možda ćete naići na neočekivane promene u finansijama. Ova promena uzdrmaće vaše temelje, gurajući vas da identifikujete stvari koje su vam potrebne da biste se osećali sigurno i bezbedno. Moraćete da pogledate materijalne okolnosti koje se menjaju, ali je takođe najbolje da pogledate unutra i zapitate se šta ove promene znače za vas na unutrašnjem nivou.

Jarac

Retrogradni Uran je vaše umetničko buđenje. Ovaj tranzit menja vašu ozbiljnu perspektivu da pronađete smisao i svrhu u kreativnim aspektima života.

Novi talenti i darovi bi mogli da počnu da se razvijaju, a davno izgubljene inspiracije iz detinjstva mogu se vratiti. Ovo takođe može uključivati promene u vašem romantičnom životu, što će na kraju doneti više spontanosti i uzbuđenja u toj oblasti.

Lav

Po čemu želite da budete upamćeni? Retrogradni Uran donosi otkrića dok prolazi kroz najjavniji deo vaše karte. Ovo je veliki poziv za buđenje ako ste u profesionalnom polju koje nije ispunjeno ili ako ste odugovlačili. Retrogradni Uran može uključivati još neke promene u karijeri, ali je verovatnije da Lav gleda u sebe i postavlja veća pitanja o svom celokupnom životnom putu, prenosi Luftika.

Foto: Pixabay,
Autor: S. Čumić