Login/Registracija

Natalna karta Džejle Ramović: Ima veliku zaštitu od Boga, prethodi joj GODINA LJUBAVI

Džejla Ramović u svom datumu rodjenja ima kombinaciju trobroja 641.

Slobodno mogu da kažem da ova devojka ima zaštitu od Boga. I koliko god bilo onih koji joj ne žele dobro, džabe se trude jer od loših namera nema ništa.

Ona je devojka koja ima savršen sklad duše i tela i vrlo je vredna i radna što će se i pokazati u godinama koje dolaze. Ono što je prikazano kroz njen kod jeste i tajni broj 4. Najteže karme jesu upravo ove koje se nađu u generacijskom broju .To se obično odrazi na mesto stanovanja. Tako da Džejli stoji da će ceo život živeti van mesta svog rođenja. Moguće da čak jedan deo provede preko okeana. To se odnosi na pomoć roditeljima, sestrama, tetkama ,babama itd. To je jedna vrsta karme koju će ona na taj način otplatiti. Sve to će potrajati u narednih 7 godina.

Bog joj je dao šarm i lepotu koju treba da sačuva i neguje. Njen uspeh u poslu ide zahvaljujući njenom radu i trudu. Tu će uvek dati svoj maksimum. Ova devojka ima raskoš kada je u umetnosti u pitanju i definitivno će od nje živeti tokom života.

Godina koja je pred njom može doneti ljubav i jake emocije koje mogu baš potrajati. Koliko god da se raspravljalo o njenim vezama i vezicama ona je tek u godini velike ljubavi. Ova 2022. doneće joj velike transformacije kada je njen izgled u pitanju, a uslediće i novi hit ili ceo album od juna 2022 .

Ako bi trebalo da stavim akcent na nešto kao numerolog i savetodavac- U narednoj 2022 , uživaj u svakom trenutku godine koja je pred tobom, radi na novim projektima, spremaj pesme. Sve će se finansijski vratiti do polovine 2023.

Srećno u novoj 2022.

Numerolog, Goca Dragišić.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić