Login/Registracija

Natalna karta Darka Lazića- Ovo je NJEGOVA GODINA i SVAKA ŽENA je dobro došla

Darko Lazić rođen je 13. oktobra 1991. godine u znaku Vage, sa podznakom u Biku i Mesecom u Strelcu. Numerološki kod mu je  527.

Odmah možemo videti da se radi o jednom veoma veselom i emotivnom dečku.

Broj 5 daje tu sjajnu energiju koju Darko širi. Ono što je karakteristično za njega jeste da stalno traga za nečim novim, drugačijim i nesvakidašnjim, samo da se svaki dan razlikuje od predhodnog.

Verujem da dok je bio mlađi da mu je bilo nekad teško u sopstvenoj koži . Vrlo često je mogao sebe da uhvati da je površan i da se tokom dana nađe na 100 različitih mesta. A da je sve nekako preletio i ništa nije završio.

On je neko ko ne želi da bude prvi a uvek je pri vrhu.

On je vrlo emotivan i nežan muškarac.

Izuzetno je porodičan. Sve možeš da mu diraš ali porodicu i bliske ljude ne.

On je neko ko ima širok krug prijatelja, ali je mali broj ljudi zbog kojih bi menjao raspored. On je avanturističkog duha.

Tip je muškarca koji nema tip žene. Za njega je svaka dobro došla. Ono što je važno jeste da bude interesantna, zanimljiva i drugačija.

Darku su poslednje 4 godine bile izuzetno teške. Što smo imali priliku da gledamo ( na žalost ). To je negde moralo da se desi, nije moglo da se izbegne.

Darko je napokon u dobroj godini. Godina novih početaka, uspeha, promena i sazrevanja. Darku će generalno teško pasti mart i april, jer je konstalacija njegovog datuma jako teška u  tom periodu. To znači da bi u tom periodu mogao patiti, biti tužan ili nervozan.

No, već od 20.4.2021.  kreće lepši period.

Ovo je godina rada i opuštanja. Očekujemo da Darko proširi svoju porodicu u narednih godinu i po dana. Kroz partnerske odnose u narednih godinu dana sve će biti u najboljem redu. Treba da vodi računa na polju zdravlja. Izbegavati stres i baviti se sportom.

astrolog Goca Dragišić

Foto: Instagram,
Autor: N. Pantelić