Login/Registracija

MERKUR U BLIZANCIMA će posebno pogoditi OVA TRI ZNAKA

Šta nam to donosi planeta Merkur koja je ušla u znak Blizanaca, 14. juna? Da li ćemo konačno predahnuti od silnih retrogradnosti?

Odgovor je, da definitivno! Sada ćemo posebno biti komunikativni, radoznali, društveni, spremniji za preduzimanje stvari u svoje ruke u svim životnim segmentima, piše Luftika.

Iskoristite ovaj tranzit, jer je konačno vreme da udahnemo pozitivnu energiju planete Merkur, koja će nam potrajati i naredne tri nedelje! Merkur će tokom ovog tranzita najviše pogoditi, Vage, Jarčeve i Škorpije

Vage

Promene očekujte na polju partnerskih odnosa, mogući su nagli prekidi, ljubomora, previše kontrole. Zelećete da držite sve konce u svojim rukama, ali tokom ovog tranzita to neće biti moguće, stoga i nervoza i napetost su uključeni u celu ovu zbrku Merkura u Blizancima.

Jarčevi

Svi već znamo za vašu hladnoću i odličnu organizovanost, ali sada ćete malo ispasti iz koloseka. Očekuju vas promene na poslovnom i emotivnom planu. U poslovnom smislu, daleko ćete biti od dobre organizovanosti i koncentrisanosti, previše ćete komunicirati a konkretno nista nećete postići. Dok na emotivnom planu, okovi oko hladnog srca polako padaju, spremni ste za novu ljubav.

Škorpije

Polje porodice i doma unosi nemir za vreme trajanja ovog tranzita. Mogući su sukobi sa članovima porodice, stoga pripazite na reči, nakon izgovorenih nećete imati mogućnost ispravke istih.

Foto: pixabay,
Autor: S. Čumić