Login/Registracija

Ljubavna veza sa osobom rođenom u ovom znaku je prava igra sa vatrom

Problem je u tome što se brzo zaljubi i još brže odljubi. Očaravajuće ga je gledati i toplina vas toliko privlači da želite prići jako blizu, ali ako niste pažljivi, koža počinje da gori! Više nego bilo koji drugi znak, on više pada na potencijal koji vidi u osobi, a ne na stvarnu osobu. Ako se dogodi da se Ovan zaljubi u vas i uspete zadržati njegovo interesovanje, njegova ljubav je zaista bez premca i neobuzdana.

Ovan je pod vladavinom elementa vatre i planete Marsa i njihova priroda je strastvena, dominantna, a ponekad čak i zapovednička. Oni su uvek spremni za bitku, bilo da se radi o prijateljskom takmičenju u sportu, ostvarenju željene promocije ili želji njegovog srca.

Oni ne beže od izazova. U stvari, Ovan žudi za izazovima. Ukoliko mu je nešto teško da dostigne, to samo povećava njegovo interesovanje.

Problem je u tome što se brzo zaljubi i još brže odljubi. Oni će juriti za vama do kraja sveta, ali nakon što pokažete svoje interesovanje u istoj meri, počinju da se ponašaju slično kao dete u prodavnici slatkiša: zanima ga sve i jednostavno se ne može odlučiti za samo jedan komad.

Poput dobrog vina, većina Ovnova ima bolje odnose u zrelijim godinama. To znači da iz mladosti često imaju veliku evidenciju davanja i primanja slomljenih srca.

Iako mnogi vole da ukažu na neke sebične sklonosti Ovna, oni su takođe jako topli. Imaju neverovatno toplo srce i tendenciju da vide najbolje u drugima, čak i kada svi dokazi govore suprotno.

Kada se zaljube u nekog i njihov partner uspe da zadrži stvari svežim i dovoljno zanimljivim, oni su žestoko odani partneri.

Morate biti hrabri i direktni ukoliko želite da ih zainteresujete.

On se baca odmah na stvar i pokazuje da vas želi. On želi da se izgubi u vama i dovesti vas do toga da se i vi izgubite u njemu. Njegova strast može biti toliko intenzivna da vas može uplašiti, prenosi Zadovoljna.rs.

Foto: Pixabay,
Autor: J. Jović/ Zadovoljna.rs