Login/Registracija

Lepu Brenu očekuje niz promena u 2021. godini! Evo šta joj astrolozi predviđaju

Lepa Brena je numerološki kod 371 – vrlo zanimljiva kombinacija. To je žena koja deli sreću i usrećuje druge, što zaista mogu samo posebni ljud!

Godina koja je iza nje bila je dosta teška, bez obzira na sva njena putovanja i sve ono što smo imali priliku da vidimo. Verujem da je sebi tokom prethodne godine priuštila mir u duši, da je sumirala sve svoje godine, uspehe i padove do dana današnjeg – tvrdi astrolog Goca Dragišić.

Ipak, 2021. je BRENINA GODINA! Očekuje je mnogo uspeha, sreće, slobode i veselja. Ova godina joj je odlična za posao i može joj doneti nove nekretnine, putovanja i porodične sreće.

Bilo bi dobro da tokom ove godine planira nove pesme i vrlo je moguće da će se vratiti  muzičkom pravcu koji je negovala ranije. Ovo je godina kada može doćii  do proširenja u porodici, te je vrlo moguće da Brena uskoro da postane i baka. No, čekaćemo da kosmos uradi najbolje što ume!

Kada je zdravlje u pitanju, ne bi trebalo biti većih problema. Ovo je godina anđela čuvara.

Znamo da je Brena neko ko voli lepe stvari i estetiku. Tako da u 2121. možemo očekujemo promene i kada je reč o njenom izgledu.

Breni i njenoj porodici želimo srećne novogodišnje i božićne praznike!

Astrolog: Goca Dragišić 

Foto: D. Milićević/ Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: N. Pantelić