Kako odabrati najbolji novogodišnji poklon za svaki zodijak?

Nova godina je vreme poklona i darivanja. Neke poklone pronalazimo lako, dok nam drugi zadaju prave muke pri odabiru. Astrolog, Goca Dragišić će nam otkiti kakve poklone voli svaki znak i time olakšati ovogodišnju kupovinu.

OVAN– Voli poklone! Sve uzbudljivo, šareno i zabavno učiniće ih srećnim. Ovnu treba funkcionalan poklon, zato mu odaberite neku “modernu tehnologiju”, kompas ili navigaciju. A ukoliko se dvoumite oko boje pravi izbor za njega je crvena.

BIK– Bik je znak predstavnika materijalnih objekata, vole luksuz, ali ujedno i praktičnost. Uvek ih možete iznenaditi dobrom kožnom torbom ili skupocenim parfemom.

BLIZANCI-Prilikom odabira poklona za Blizance, obratite pažnju na njihovu ličnost, njih spektar interesovanja je širok pa povedite računa šta ih u tom trenutku interesuje. Blizanci vole humor i inteligentne poklone zato mu poklonite neki strip, duhoviti poklon paket ili dobru knjigu.

RAK– Ovo je emotivan znak i njegov karakter je vođen osećajima. Rak voli udobnost i eleganciju, pa stare kolekcionarske stvari će pobuditi njegovo interesovanje. Rak zna da ceni poklon, a posebno one sa sentimentalnom vrednošću.

d2337ee828582cef9e2e6b3cf6350d6956bb84b7

LAV– Lav obožava poklone . Lavovi su materijalisti i puno pažnje posvećuju svom izgledu. Vole luksuzne poklone poput skupih i dizajnerskih stvari, zlata i skupog nakita .

DEVICA– Devica je praktična duša koja voli sve da analizira. Devica ima i svoju blagu i stidljivu stranu a više od svega ceni praktičnost. Devici uvek možete pokloniti nešto od nove tehnologije.

VAGA– Voli poklone u što većoj količini! Poseduje umetničku crtu i voli lepe stvari i vole da lepo izgledaju tako da bi ih njaviše obradovala kozmetika, slike, parfem ili nakit.

ŠKORPIJA– Voli bezrazložno da prima poklone, pogotovo one koji imaju seksualnu funkciju. Najbolji poklon za Škorpiju je nešto iz seksi šopa.

STRELAC– Strelac voli avanture i putovanja. Iznad svega vole svoju slobodu, a najmanje voli monotoniju. Idealan poklon za njih je putovanje.

JARAC– Oni su zemljani znak i iznad svega cene prektičnost ali ujedno i skupocenost. Najbolji poklon za Jarca je egzotični predmet koji ima simboliku ili pak skupoceni sat.

VODOLIJA– Poklonite mu nešto što će poslužiti za razvoj novog hobija. Kompijuter, fotografije, sportski rekviziti su idealni poklon.

RIBE– Njihova odlika je sanjarenje. One su umetnički, duhovno orijentisane osobe. Dajte im aromatične štapiće, toplu odeću i ćebe.

Autor: S. Čumić