Login/Registracija

JK deluje HLADNO i SUROVO, ali njena natalna karta je skroz drugačija! Ovo je njena godina

Jelena Karleuša po datumu rođenja ima numerološki kod 775. To je jedna jaka, dupla energija Urana i Marsa i otuda negde sva ta snaga koju poseduje, tvrdi astrolog i numerolog Goca Dragišić.

Ovaj broj govori i o njenom slobodnom duhu čija je orginalnost i stvaralačka volja usmerena ka novim otkrićima. I to će kod nje tokom života biti uvek izraženo i dominantno.

Njen datum 1/7 =17, broj koji govori o kršenju svih tradicija, ali i da oduševi sa svojim stavovima. Ona donosi brzo odluke, kod nje ne može da se desi dvoumljenje, čekanje. Vrlo dobro zna šta hoće ili ne! Zbog pomoćne petice, ima izuzetnu volju da pomogne. Iako nam ponekad na TV ekranima deluje hladno i surovo, to baš i nije tako !

Jelena ima lepu dušu, uvek je spremna na sve, a naročito na promene. Uvek sledi svoju intuiciju i verujem da je od malih nogu znala šta želi, a šta ne, tvrdi Dragišić.

Njeno detinjstvo nije bilo jednostavno. Dosta bunta, tuge, ali uvek je imala ANĐELA ČUVARA

Kroz ljubav i prijateljstvo se daje maksimalno. Ne postoji ništa polovično, a imala je i loša iskustva kroz prijateljstva. Broj 7 daje lažne prijatelje., ali verujem da su čistke uspele.

Ova godina za Jelenu je odlična, napokon je u godini sreće, tj u Jupiteru. Mnogo će da radi na sebi i naravno kroz porodicu, ali i posao. Ova godina bi mogla da donese i novi muzički pravac, a takođe je godina sređivanja i renoviranja. U suštini u 2021. godini možemo sve i svašta da očekujemo.

Moguće da će neko iz njene porodice da stane i na ludi kamen. Sve u svemu pred Jelenom je super godina.

Što se tiče zdravlja, trebalo bi da povede računa o štitnoj žlezdi, zatim pritisku, a moguće je da ima i alergije. Sport kao lek kod nje zaista deluje.

Numerolog i astrolog Goca Dragišić

Foto: Z. K. Munja,
Autor: N. Pantelić