Login/Registracija

Izuzetna pamet i neodoljiv šarm- Saznajte sve o ŽENAMA BLIZANCIMA

Počela je sezona vladavine znaka blizanca, a kao što i aludira ime ovog horoskopskog znaka, u njoj se kriju dve ličnosti. Dok je u jednom trenutku skromna i brižna, a u drugom može biti „nemilosrdno“ sarkastična.

Krasi je izuzetna pamet i znatiželja, pa se pronalazi u različitim temama od politike do tračeva o slavnima. Sklona je tome da joj sve brzo dosadi, zbog čega joj je potrebna konstantna promena i uvek je u potrazi za novim izazovima. Žene blizanci nadaleko su poznate po neodoljivom šarmu, što je njihovo najjače oružije.

U ljubavi ništa joj nije privlačnije od muškarca koji joj parira svojim intelektom. On će je osvojiti malim znakovima pažnje koji će  njoj biti sentimentalna uspomena, ali očekuje ih i od partnera s kojim je već duže vreme u vezi. Dinamična je i odana, a kako njenim umom vlada logika, sposobna je da u svakom problemu uvidi obe strane.

Imate prijateljicu koja uvek smiruje situaciju kada se vi i treća prijateljica posvađate? Ona je vrlo verovatno rođena u znaku blizanaca. Stručnjak je za diplomatsko rešavanje konflikata i majstor komunikacije. Odlično razume ljudsku prirodu i prijatelji uvek slušaju njene savete. 

Njen izgled krasi vitak stas, duge noge i ruke, nemirno gestikuliranje, brzi govor, pravilne crte lica, znatiželjan pogled. Po tim fizičkim karakteristikama možete prepoznati ženu blizanca. 

Odeća žute boje najbolje pristaje njenom stilu  posebno ona na tačkice, kao i printovi na odeći ili na modnim dodacima- to je ono što treba da se nalazi u gardaroberu svake žene blizanca jer su to njeni zaštitni znakovi. Kad nosi žuto, žena blizanac pršti energijom jer to je boja koja asocira na veselje, sreću, sunce, energičnost, entuzijazam, optimizam i društvenost. Ima otkačen modni stil, prati trendove, prva je koja će isprobati najnoviji hit mode, a onda ga prilagoditi sebi i učiniti jedinstvenim.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: S. Čumić/ Zadovoljna.hr