IZMEĐU LJUBAVI I MRŽNJE: Ovo je NAJBURNIJI PAR Zodijaka

Kada strastvena Škorpija upozna romantičnu Vagu iskre će se odmah pojaviti. Škorpiju će privući Vagin šarm i gracioznost, dok Vaga ne može da odoli tajanstvenoj energiji Škorpije.

Kako njihov odnos može biti „za sva vremena“, često se dešava i da bude mračan i pun izdaja.

cfbcd8375cccc8084ba043bbfbc9171f3e676c23Škorpijom upravlja Pluton, koji je poznat kao Had, odnosno Bog podzemlja. Mit kaže da je  Had oteo prelepu Persefonu, odvukao je u svoje carstvo i učinio svojom kraljicom. Kao i Had, Škorpija može da bude opsednuta prelepom Vagom, kojom vlada Venera, i učiniće skoro sve da osvoji njenu naklonost- prenosi Zadovoljna.rs.

Ali kako Vaga voli dubinu i misterioznost Škorpije, ovo može biti dobar spoj sa zanimljivom ravnotežom. Međutim, mogao bi da sklizne u toksičan haos. Problemi sa ljubomorom, besom i kontrolom su ključne stvari na kojima će ovaj par morati da poradi.

488295054c11e5112834778ab82b9c84e37034b7

Iako se ova dva znaka Zodijaka odlično slažu seksualno, problem mogu biti emocije. Mračno raspoloženje Škorpije i potreba za privatnošću takođe mogu izazvati napetost u vezi. Vaga je znak ravnoteže i harmonije. Ako Škorpija odluči da zadrži svoja osećanja u sebi, što često radi, to će veoma frustrirati Vagu. Škorpija može čak i da napadne ako oseti da je Vaga previše naporna, što će samo dovesti do toga da se Vaga povuče.

Poznato je da Vaga važi za najkoketniji znak, a Škorpija je veoma zaštitnički nastrojena prema onome za šta veruje da je njeno, te kao najlojalnija isto očekuje od svog partnera. Često Vagino „flertovanje“ vide kao izdaju pa postepeno gube poverenje.

9ef9e71a52414642879c6ef4b2292ef3a45fb1f7

Šarmantna Vaga ne trpi ograničenja te može biti zgrožena zbog te posesivnosti, mada neke Vage mogu prihvatiti dominirajuću prirodu Škorpije, što najčešće dovodi do toksičnih odnosa.

Iako toliko raličiti, ovakvi parovi mogu dugo potrajati ukoliko odmah na početku postave određene zdrave granice.

Foto: Pixabay,
Autor: J. Jović