GODIŠNJI HOROSKOP ZA RAKOVE: Vreme je za akciju, promene na poslu i u ljubavi!

BLIZANCI – 22. MAJA – 21. JUNA

Samo još jedan iznenadan susret, pa ćete videti kako se gubi tlo pod nogama – upravo ovom rečenicom astrolog Gordana Mašić opisuje dešavanja Rakova u 2021. godini. 

4cee618614018e33113d291af2bd22074f0b371c

POSAO – Neka ozbiljna pomeranja na poslovnom planu možete da očekujete tokom ove godine, što ne znači da će biti mirnih razdoblja pred vama. Može čak biti burno, sve će početi spletkom, a može se nastaviti svađom i to ne sa bilo kim, već sa šefom. Posledice su neizvesne, u zavisnosti od toga koliko ste bliski van posla. U tom trenutku, ako imate neke bitne stvari na emotivnom planu, neće vam biti do karijere. Moguće je čak da zbog emotivnih razloga, promenite posao.

S vremena na vreme činićete neke nerazumne postupke, pre svega zbog ishitrenosti. Ukoliko su vam prijatelji ujedno i poslovni saradnici, ukoliko radite neke komercijalne poslove ili je reč o onome što potpada pod usluge ili humanitarni rad, možete da ostvarite fantastičan uspeh. I mada će se vama činiti da ste vi radili više, zasluge treba da se dele na broj učesnika. Tako postupajte u bilo kojoj situaciji, posebno ako radite posao timski. Dolazak proleća, naglašava važnost međuljudskih odnosa. Leto nagoveštava pozitivne promene, čije ćete benefite biti u prilici da koristiti naredne godine. Jupiter u tranzitu kroz vaše prirodno osmo polje donosi vam zaštitu od kriza, olakšava vam proces regeneracije i transformacije. Imaćete tuđu pomoć u svakom smislu, pa i materijalnom. Vaš partner bi mogao dobiti novi posao, ili unapređenje na postojećem poslu.

LJUBAV – Kontakti sa drugim ljudima mogu se pokazati kao vrlo korisni. Tokom druge polovine godine možete da dobijete sve što poželite, samo je bitno šta želite. Čak i gluposti koje budete pravili, biće simpatične. Kako god, desiće ono što ste samo napravili. Zato se potrudite da budete srećni u potpunosti, ali da to isto osećaju i drugi oko vas. Zvezde vam to omogućavaju, mnogo toga, novu ljubav, brak, prinovu u porodici – nemojte ništa kvariti. U drugom delu godine u život vam se može vratiti stara ljubav. Pojedine od vas će imati problema sa vernošću – ili ćete previše sumnjati ili ćete biti previše opušteni. To može biti odlična povod da se preispitate i da izvedete zaključke. Ljubomora će kvariti opšti utisak. Najveći problem biće vam sopstveni osećaj neadekvatnosti, u tom slučaju znajete da osoba koja je pored vas nema nikave veze sa tim. Poštujte glas svoje intuicije.

SAVET – Uran je napustio negativnu poziciju koja je vršila atak u odnosu na vaše sazvežđe, ali Pluton je još uvek tu i nagoveštava vreme „plaćanja karmičkih dugova“, što posebno važi za pripadnike treće dekade vašeg znaka, to će vas dovesti do stanja praćenog osećajem sopstvene nemoći da delujete, utičete, menjate i postižete. Ipak, ovo ne sme da vas obeshrabri. Uporedo sa životnim okolnostima koje vas provociraju – situacija zahteva vašu prisutnost i spremnost. Na kraju sve, može biti izuzetno povoljno po vas. Nešto možete da izgubite, ali dobićete nešto mnogo vrednije.

ZDRAVLJE – Vi ste empatični, kako god to spolja delovalo. Primate tuđe emocije, kao sunđer ih upijate. Ne inatite se kada se osetite povređeno. Bićete zdravi ako uspete u svoj život da vratite stabilnost. Druženje sa porodicom i prijateljima vam vraća izgubljenu energiju, energija bližnjih vas hrani.

OCENA GODINE – Pravo je vreme za akciju

Foto: E. Srdić,
Autor: I. Ankić/G.Mašić