GODIŠNJI HOROSKOP ZA OVNOVE: Hrabro uhvatite SREĆNE PRILIKE

Pogledajte šta vam zvezde predviđaju za 2021. godinu!

HRABRO UHVATITE SREĆNE PRILIKE, poručuje astrolog Gordana Mašić.

4acc8fbf1d1551d912b0b1bf629159c2727fd990

OVAN – 21. MARTA – 20. APRILA

POSAO – Pred vama je godina velikog napretka, posebno ukoliko ste tokom prethodne godine imali stagnacije u poslovnom smislu. Ponekad, vođeni impulsom ka srljanju napred možete se naći u problemima, jer vas vaša nestrpljivost može navesti da neki ključni korak ispustite iz vida. Trebalo bi da pripreme obavljate malo sporije, posebno u drugom delu godine, koristeći svoje sposobnosti za logično i racionalno planiranje, ako želite da izbegnete nepotrebne greške. To deluje kao pokušaj da zauzdate konja u galopu koji preti da će pobeći zajedno sa jahačem na njemu.

Neograničena i nekonvencionalna eksplozija može da napravi i velike, neočekivane pomake, preokrete u vašoj karijeri, emotivnom životu ili društvenoj poziciji. Ovom najbitnijom ovogodišnjom tendencijom Jupiter i Uran morate čvrsto upravljati kako bi se postigla maksimalna efikasnost. Idealan bi bio pristup koji bi uspešno kombinovao, propuštajući kroz prizmu sadašnjosti, iskustvo prošlosti i na njemu zasnovan inpuls budućnosti. Spaljivanje starih mostova nije preporučljivo, kao i negiranje prošlosti. To bi moglo biti identično gradnji neke čvrste građevine na živom pesku, u kome skrivena nerazrešena pitanja čuče, i mogu vas dovesti do kolapsa kada su u pitanju vaši novi poduhvati. Zbog toga morate da težite njihovom spoju i integraciji. Budite pouzdani i snažni u vanrednim okolnostima. Tajna sreće je u sposobnosti i strpljenju da se čeka. Budite ubeđeni da na kraju nema razloga da ne budete na pobedničkom postolju.

Pred vama je godina u kojoj možete sve. Slava je moguća kreativcima, glumcima i umetnicima, kao i onima koji svoj rad prezentuju preko interneta, ili se bavi IT sektorom. Svi vaši ciljevi biće obojeni energijom Vodolije, zato budite spremni na putovanja, neka vam kofer spreman stoji pored ulaznih vrata. Srećne vesti, više optimizma, otrkivanje nekih istina… Samo ne dozvolite da vas lako obuzme euforija, koja može da uslovi preteranost. Posao vam dolazi i preko prijatelja iz inostranstva.

LJUBAV – Sa tolikim prilivom snage, izgleda kao da ništa bitno neće moći bez vas da se reši. Imate priliku da sve nadoknadite, i da se uverite kako ste u stvari satkani od nepresušne energije. U vašem životu će biti mnogo novosti, a vaše tajno oružje biće lakoća komunikacije, radoznalost, volja da se ide do kraja u svemu što ste započeli. Bićete odvažni, uvek raspoloženi za ljubav, ili avanturu, ukoliko ste slobodni. Kod pojedinih može biti reč o potpuno novoj osobi sa kojom veza počinje skoro od trenutka prvog susreta. Imate sve šanse da vas ljubav zapljusne iz sve snage, novom jačinom i obori vas s nogu. Razmišljaćete šta dalje preduzeti, jer ćete se u prvo vreme ponašati po inerciji kojom vas budu nosili događaji. Ovo je za mnoge od vas ispit zrelosti.

SAVET – Teško ćete propustiti priliku da se nađete na čelu, uspećete da dokažete na najbolji način da ste sposoban vođa, posebno u javnom životu, i da zavisti i ljubomori, u vašem slučaju, nema mesta. Budite spremni na nova učenja i usavršavanja jer vas mogu sačekati nove vrlo ozbiljne poslovne ponude. Često će biti primetno samopouzdanje u vašem izgledu i delovanju, čak i kod onih među vama koji su nešto povučenije prirode. Budite optimistični, kreativni, darežljivi i preduzimljivi, ali ne i ljubomorni, sebični i neumereni u trošenju.

ZDRAVLJE – U drugom delu godine obratite pažnju na muskulaturu leđa, kičnu i pritisak, krvotok i cirkulaciju, kao i na stomak. Prekontrolišite vid. Vodite računa o bešici i bubrezima, kostima i zubima.

Foto: E. Srdić,
Autor: G. Mašić/I.Ankić