GILETOVA NATALNA KARTA: Žene osvaja pogledom, nije veran, ali mu je OVA godina SUDBINSKA

Amar Gile je u horoskopu Jarac, u podznaku Strelac, dok je numerološka kombinacija 617. 

60e2747c04bae9de73799ec5f289fa52c93c1f2c

Muškarac koji ima glavni znak u Jarcu, a podznak u Strelcu večito ima želju i potrebu da ulepšava svet. Gile to ume i te kako. I upravo mu je to u mnogim životnim ( lošim, teškim), situacijama pomoglo. Mogu slobodno da kažem da je materijalista. To nije loše, jer nikad neće ostati bez posla i bez novca. Ova njegova astro – numerološka kombinacija nije sklona teškom poslu, već isključivo čistom i lepom! Za njega će uvek biti takvih poslova.

On je neko ko ima puno prijatelja i poznanika. Znam, reći ćete – pa on je pevač! Normalno je, nije za svakog! Jer njegova astro kombinacija to želi i voli.

Takođe, pažljivo bira sa kim će biti u društvu, a u prijateljstvu je veoma odan. Njegovi prijarelji moraju biti imućni, bogati i sa nekom pozicijom, tvrdi astrolog i numerolog Goca Dragišić.

Kada je ljubav u pitanju i partnerski odnosi,  veliki je šarmer i zavodnik. Žene osvaja gotovo bez truda, a prema njima ponaša se veoma otmeno. Sklon je da pokazuje znake pažnje i nežnosti ili ih obasipa poklonima.

Ali, na žalost, nije veran. Njegov mesec u Blizancima je sklon avanturama, tako da upšte nije čudno što se razveo.

940a477735e410407c25b14fedcb1ecc4a639703

Ova 2021. mu je sudbinska godina. Neće moći puno uticati na nju ali od juna počinje jedno novo razdoblje u njegovom životu. Verujem da će se mnogo toga promeniti kod njega.

Krajem godine bi mogao da uđe u jednu stabilnu vezu,a leto bi moglo da donese dobar posao, putovanja i uživanje.

U narednom periodu treba da obrati pažnju na bubrege, organe za varenje, kičmu i kosti. Ove godine ne bi trebalo biti većih zdrastvenih problema.

Astrolog i numerolog Goca Dragišić

Foto: Privatna arhiva,
Autor: N. Pantelić