Devica, Strelac i Blizanci su miljenici univerzuma i bez mnogo truda dobijaju što požele

32be29edf3eff1d36cf58d5b7e624cbf89174446

Svako od nas poznaje barem jednu osobu koje nedaće i neuspesi zaobilaze u širokom luku i za njih često kažemo onu čuvenu narodnu da “ima više sreće nego pameti”.

Nastavite sa čitanjem i saznajte da li pripadate predstavnicima Zodijaka koji kroz život idu uz pomoć viših sila.

Devica
Horoskopski znak koji pripada elementima Zemlje zajedno sa Jarcem i Bikom. Međutim, Devica je ta koja ima najizraženije liderske osobine koje pomažu u postizanju ciljeva i želja. Šta razlikuje Device od ostalih horoskopskih znakova? Praktičnost, sposobnost da se brine o sutrašnjem danu i racionalan pristup. Oni su prilično fleksibilni i pažljivi prema ljudima.

Ličnosti horoskopskog znaka Device takođe znaju da istraže svet oko sebe. I to im omogućava da istražuju i proučavaju, ali da ne žure sa zaključcima. Planiraju svoj uspeh postepeno.

esoteric 652641 1920

Strelac
Drugi miljenik univerzuma je horoskopski znak Strelca. Ljudi ovog sazvežđa su predstavnici elementa Vatre, oni su optimistični i obdareni jakom željom za životom. Važno je da zapamtite da su predstavnici horoskopskog znaka osobe koje nikada ne sede mirno. Energični, aktivni i radoznali, ne mogu da žive bez putovanja. Vole da budu viđeni i da rizikuju.

Još jedna karakteristična osobina horoskopskog znaka može se nazvati nemirom i željom za promenom. To je zbog odsustva straha od nečeg nepoznatog.

40e5c9c3464b4d2535312dda9a67e4f223af3d97

Blizanci

Glavni favoriti univerzuma mogu su Blizanci prema horoskopskom znaku. Njima sam život nudi mnogo mogućnosti i štiti ih od neuspeha i nevolja. Blizanci su uvek u potrazi za sobom i duševnim mirom. To ih ne sprečava da isprobaju nove stvari i prilično često rizikuju.

Karakteristične osobine horoskopskog znaka Blizanac su avanturizam, tvrdoglavost i neusaglašenost. Ne zaboravite da se često ispostavi da su oni često kao ličnosti intelektualci i složene, dvojne prirode, piše luftika.rs.

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Pixabay,
Autor: K. Marković/ Luftika.rs