Login/Registracija

BLIZANCI: U 2021. godini posao cveta, u ljubavi vas očekuje nagrada

BLIZANCI – 22. MAJA – 21. JUNA

Vaša priča dešavaće se u nastavcima. Ako verujete da je u svakodnevnom životu moguća ljubav kao u španskim serijama, varate se – poručuje astrolog Gordana Mašić. 

POSAO – Tranzit Jupitera i Saturna kroz vaše prijateljsko sazvežđe Vodolije, pomoći će vam da zablistate u onome u čemu ste dobri. Ako ste spremni da se okušate u nečem novom, ne oklevajte. Sigurno ćete uspeti! Kvaliteti koji su vam od velike pomoći tokom ove godine su žudnja za novim, neprestano kretanje, promena mesta i mnogo nova poznanstva. Sve će to doći do izražaja, ali na jedan specifičan način. Za razliku od ranijih godina, Jupiter i Saturn, planeta sreće i dugoročnih projekata i planova, biće vaši saveznici sve do samog kraja ove godine. To je ekstremno nemirna kombinacija, dvostruko intelektualna. Znanje je važno, ali je način na koji se snalazite kroz poslovna dešavanja, još bitniji. Budite otvoreni prema novim idejama i perspektivama. Od pravilnog ponašanja u datim situacijama će takođe mnogo toga zavisiti. Drugim rečima, trebalo bi da se ponašate kao kameleon, igrajući se sa vrednostima i pravilima koje drugi smatraju svetim. Možete da budete neetični po standardima drugih, ili ćete vi tako neku osobu vama bitnu, takvom videti. Ne mogu se sve vrednosti podrediti umu, a nijedno pravilima koja rukovode ponašanjem ili osećanjima drugih ljudi.

Za one koji rade u medijima ili imaju bilo kakve veze sa javnošću, medijima, putovanjem, trgovinom, ili imate talenat za lingvistiku, jezik i strane jezike, ovo će biti veoma značajno razdoblje. Da je volja toliko važna, pokazaćete upravo tokom ove godine. Ovo je period za kontakte sa bogatim ljudima, bolje partnerske odnose, uspeh pred publikom, uspeh u sudskim procesima.

LJUBAV – Godina je kao stvorena za strastvene zagrljaje i avanture. Stiže vam nagrada za sve teškoće koje ste preživljavali u prethodnom periodu. Moraćete da smanjite svoju želju da se stalno nešto dešava. Vi ste osoba koja ne može bez novih lica u svom okruženju, ali tokom ove godine ćete birati one koji će vas poraziti ili bolje osvojiti svojom postojanošću karaktera i odnosa prema životu. Prijaće vam njihova snaga, koju će vaditi negde iz rezerve, na koju ćete uvek moći da računate. Poželjno je da budete manje iskreni prema osobama koje ste tek upoznali, jer postoji mogućnost da se vaše sopstvene reči okrenu protiv vas. Ukućani će morati da se naviknu na vaše kratke boravke u kući, da vas više nema nego što vas ima. Kako bi nadoknadili propušteno vreme, praktikujte zajedničke izlete i putovanja sa članovima porodice. Nađite vreme da se svojim bližnjima u potpunosti posvetite, bar povremeno.

SAVET – Principi će vam biti neophodni, ali budite spremni da od nekih odustanete, zarad dostojnog cilja. Sigurno je da ćete tokom ove godine doneti neke bitne odluke, možda i od životne važnosti, preuzećete i neke nove odgovornosti. Neki od vas će čak i zavladati. Vi ćete često davati svoj glas, sugestiju, savet u bitnim, ključnim i prelomnim situacijama. Računajte na to da će vas voditi princip „Razum je opravdao moć“. Neko od vas će izvesno promeniti mesto boravka. Ako se bavite kulturom, medijima, poslovima sa inostranstvom, ovo je za vas idelana godina. Rešavaćete i neka pravna pitanja. Možda ćete napisati i knjigu.

ZDRAVLJE – Budite vrlo odgovorni kada je zdravlje u pitanju, posebno u drugom delu godine. Čuvajte se povreda, mada su inače mogući sjajni sportski rezultati. Čuvajte se infekcija, zaraznih bolesti, osetljivost grla je takođe pojačana, češće kontrolišite genitalije. Bićete skloni impresijama pa se treba čuvati prekomernog uzimanja alkohola ili narkotika, antidepresiva. Čuvajte srce od prevelikih napora.

OCENA GODINE – Ponekad je potreban plan B! 

Astrolog Gordana Mašić 

Autor: G. Mašić/I. Ankić