Bik, Rak i Devica ne podnose tropske temperature, jedva čekaju zahlađenje i dolazak jeseni

image 16

Tropske temperature ove godine su stigle i pre dolaska kalendarskog leta, a postoje osobe kojima su ovakve vremenske prilike prava noćna mora. Moguće je da je ovakva reakcija povezana sa horoskopskim znakom u kojem su rođeni.

Astrolozi su izdvojili tri znaka Zodijaka koji ne podnose leto, znoj i visoke tempreature i jedva čekaju zahlađenje i dolazak jeseni Umesto da uživaju u suncu, ovi znakovi radije traže debelu hladovinu, gde se trude da se opuste i odmore od iscrpljenosti. Njima leto nikako nije omiljeno godišnje doba.

image 17

Rak

Jaka letnja vrućina može učiniti Rakove umornim i razdražljivim. Rakovi se najbolje osećaju u hladu, uz knjigu ili omiljeni film, gde mogu da uživaju u miru i tišini.

Njihova prirodna potreba za emocionalnom sigurnošću i stabilnošću, čini ih osetljivim na stres koji donose visoke temperature. Ako imate prijatelja Raka, očekujte da će tokom leta često tražiti osveženje u hladu, ili uz osvežavajuće pićence.

horoskop

Devica

Jaka vrućina može biti pravi izazov za Device, koje se često osećaju umorno i rasejano kada temperature porastu. Letnja žega može poremetiti njihovu sposobnost da budu produktivni i fokusirani.

Njihova sklonost da analiziraju svaku situaciju, znači da su često svesni svih negativnih efekata visokih temperatura na njihovo telo i um. Za Device idealno letnje okruženje predstavljaju klimatizovane sobe, hladni napitci i mirne aktivnosti. To im omogućava da se opuste i održe unutrašnji mir.

image 18

Bik

Bikovi vole da se opuštaju u hladu, uz dobar obrok i omiljene aktivnosti, koje im omogućavaju da uživaju, bez osećaja iscrpljenosti.

Njihova sklonost ka hedonizmu znači da bi radije proveli dan u klimatizovanoj prostoriji, ili na senovitoj terasi, nego da se izlažu jakom suncu, piše luftika.rs.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: pixabay,
Autor: K.Marković / Luftika.rs