Login/Registracija

ASTROLOZI NAJAVILI: Njima će do kraja godine sve ići od ruke!

U narednom periodu očekuje nas dosta kretanja planeta koje će uticati na događaje u životima horoskopskih znakova.

Tek pred kraj godine Merkur će krenuti retrogradno, što znači da nas sve do kraja decembra čeka stabilnost u finansijskom sektoru, mnogo sreće i novih mogućnosti. Ovaj povoljan period naročito će biti za Device, Blizance i Vodolije.

Venera takođe nastavlja direktno sve do kraaj decembra, pa će Bik, Vaga i Ribe dobiti mnogo vitalne energije, inspiracije i motivacije. Prelaskom u znak Jarca 10. decembra, Venera će mnogima doneti veliki uspeh u postizanju ciljeva, a u tome će naročito biti uspešni Bikovi, Vage i Ribe.

esoteric 652627 1920

S druge strane, Mars kreće retrogradno 30. oktobra, što će Škorpijama i Jarčevima doneti agresivnost. Za razliku od ovih znakova, Bik, Rak i Vaga neće imati problema tokom retro perioda Marsa, čak će uspeti da se oslobode većine negativnih misli.

Krajem godine Uran postaje retrogradan, ali to neće pokvariti planove Škorpijama, Jarčevima i Vodolijama. Ovi znakovi će uspeti da prevaziđu najveće poteškoće, piše Luftika.

zodiac 4709196 1920

Moćan Jupiter 20. decembra prelazi u znak Ovna. Ovaj tranzit će nam otvoriti nova vrata, nove perspektive i svetliju budućnost. Mnogi će uspeti da reše nesuglasice i nesporazume za drugima, pravne i finansijske probleme.

Na osnovu analize kretanja planeta do kraja godine, astrolozi su zaključili da će najviše sreće, uspeha i novih mogućnosti imati Bik, Vaga, Vodolija i Ribe. Ne trošite svoje vreme i energiju na beznačajne stvari, potrudite se da završite započete poslove i potražite nove izazove i izvore inspiracije. Sve što zamislite, moći ćete da ostvarite!

Foto: pixabay,
Autor: A. Milinković