Login/Registracija

Astrolog otkriva „Kaya se lako zaljubljuje, očekuje je prava ljubav“

Katarina Ostojić je numerološki kod (235 ), a u horoskopu je Devica- Blizanac.

Svi koji se bave astrologijom ili numerologijom reći će zanimljiva priča ili spoj nespojivog.

Kaya je po svojoj kombinaciji neko ko se ponaša direktno i otvoreno, prema svima u okruženju, a i van istog. Merkur joj je dobro pozicioniran a generacijska petica govori o osobi koja je veliki govornik, komunikativna i neko ko odaje utisak srdačne osobe koja se svuda uklapa. Nije ni čudo uopšte što se bavi muzikom.

Ona je neko ko je veliki sluhista. Sigurna sam da odlično govori i strane jezike i pripadnik je one grupe ljudi koja gde god da živi progovoriće taj jezik koji se tu gde je koristi.

POSAO – Kada je posao u pitanju sa ovom kombinacijom Devica -Blizanac ona je vrlo ambiciozna i vredna. Istraživačkog je duha, pa smo mogli videti da se u svim žanrovima muzike snalazi. U narednih par meseci bi savetovala da se kroz posao odmori. Ali, od jula 2021. da se aktivira, da sve što želi realizuje. Novac dolazi kao velika nagrada . Biće i nekih novih saradnji kroz posao. Neka prijateljstva od pre bi u ovom periodu mogla i pucati .

LJUBAV –  Kaya je kroz ljubav avanturista i lako se zaljubljuje. Sklona je da idealizuje partnera, ali i da se bori kroz ljubavni odnos. Ja verujem da je ona duži period svoj brak pokušala da sačuva. Njen idealan partner po zodijaku je Rak, Ovan, Strelac, Vaga ili Blizanac. 

U narednih godinu dana ulazi u vezu koja bi mogla da se kruniše brakom. Svog partnera upoznaće preko ženske osobe i kroz posao.

ZDRAVLJE  – Godina 2021. za nju je više stresna nego zdrastveno problematična. Taj stres više ide kroz prijatelje i matičnu porodicu.

Srećno u Novoj!

Astrolog:  Goca Dragišić

Autor: N. Pantelić